![]() |
Apie odines sildomas sedynes, apie apranga ir apie dzinsu daroma zala odinems sedynems
taip ARCE pritariu tamstai oda be sildomu sedyniu yra hmmm kaip cia isireiskus bet nieko gero jai taip svelniai :)
|
Citata:
|
Citata:
|
Cia aisku kaip kam, bet mano MB su odiniu salonu ir BE sildomu sedyniu, vazineju jau trecia ziema ir jokio diskomforto nepajutau, nebuna ta oda ant tiek baisiai salta, kad jaustusi (palto nenesioju ir ant jo skvernu nesedziu:xx::xx::xx:). Daug baisiau man yra oda karsta vasaros diena, kol klima neatsaldo salono, su sortais (ar be ju) baisu sestis nes gali nusideginti...
|
nu nzn gal garaze laikai :) nes mano tai isala jopapa :)
|
na ir as uz tai, kad oda turi buti pasildoma, teke su bmw vazinetis, kurioje sugedes sedyniu pasildymas, tai nafig,subine sala. nors is tiesu, baisiausia yra vasara, kai isedi, salone belekiek laipsniu, atsisedi, blin taip ir reprodukcine sistema gali sugadinti :D:D:D
|
niekada neturejau auto su sildomom sedynem ir niekada nereikejo. Taciau dabar, kai pajutau ta malonuma tai tikrai i nieka nemainyciau :)
|
jus ten plikom rurom vazhinejat,ar ka??? Pas mane visose mashinose ir visada oda ir niekad nebuvo pashldoma,o vasara temperatura buna iki 50 laipsniu,nesu niekad nieko nusisvilines,nei nushales ,na gal jei labai shalta,bet tokiu atveju deviu kelnes :xx:
P.S trys dienos ,kaip tris tarkas vezhioju :xx::xx::xx: ai jos zhviegia ish dzhiaugsmo,kad seynes slidzhios ir shampana,galima pilti ant ju :xx::xx::xx: |
Citata:
bet is kitos puses,odos greit trinasi,jauciu greiciau uz veliura merso :) nes su dzinsais dazniausiai taip suvaro kai laipioja,tai ziauru ziuret buna |
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 07:36. |