![]() |
W210 pavogė vienintelį užvedimo raktelį su imobilaizeriu
Sveiki forumiečiai, turiu tokia problemėle:confused:, praradau vienintelį užvedimo raktelį su imobilaizeriu W210 E300 D, gal kas turi kokių minčių ar meistru kurie tvarko tokias problemas, nes Silberyje brangoka biskuciuka:sokas:
|
Pas tave tas atlenkiamas, ar naujesnis FBS3 (zuvyte)? Jei FBS3, tai ten problemu daugiau, reikia pirkt visa komplekta (su kompu). Kiek zinau lauzynuose apie 1700 Lt praso... O jei pagamint tik nauja rakta, tai Silberyje 800 Lt.
|
Na akumas išimtas ir mašina garaže stovi, tai tikiuosi nieko nenutiks. Otai jei iš laužyno pirkti komplektą tai nuo bet kokio dyzelio E300 tinka, po to pakeitęs užvesiu su nauju? O raktas tas atlenkiamas senesnis, su viena knopke.
|
Citata:
|
o siaip del idomumo noriu paklausti,ar galima padaryti kopija raktelio jeigu turi pagrindini?Ar jis ''not to dublicate'' ?
|
bent jau utenoj tai 70lt kainuoja padaryt kopija
|
tevas irgi siaip domejos del to rakto padarymo,tai tipo kaina 150lt tiesiog paprasta kopija matyt neoriginalas aisku :mastau:
|
tokiu atveju reik arba i silberi varyt, ten pagal VIN padarys, aisku jeigu nekeista spynele su raktu buvo. arba kviesti raktu gamintojus, pagal spynele padaro rakta. bent pas mane imobilaizeris atjungtas, masina atrakina su pultu, bet galima ir su raktu atrakinti, uzsiveda. tai imobilaizeris kaip suprantu neblokuoja motoro
|
Ir man turbut reikes issiimti imobilaizeri ir su pulteliu rakineti. Nes cia pigiausias variantas ka esu rades. Tik va bijau ar po to viskas veiks tinkamai kai isimsiu imobilaizeri ir ji apeisiu?
|
jo isiminet nereikia, apeit tik reikia. cia pas signalizaciju meistrus kreipkis. anie atjungs tau.
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 21:11. |