MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   W210 (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=201)
-   -   Nauja 100ah akumuliatoriu iskrove per 2 val. Ar gali buti del kinisko mago? (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=3435)

kaif9607 2010-01-13 12:07

Nauja 100ah akumuliatoriu iskrove per 2 val. Ar gali buti del kinisko mago?

naujas akumas 100 ah,naudoju 2 menesi,tai vakar pasedejau,pasikalbejau su draugaias apie 1h,paklausiau muzikos,tai ir sedo.kas cia dabar yra?nuvariau ten kur pirkau akuma tai kita pastate pasake ikraus tada atvaziuosi paimti...cia taip supratau pas elektrikus man varyt reikes ne?kazkur papildoma srove ima taip supratau?nes per 1h muzikos kazkaip man neatrodo kad turetu sesti akumas,vis galvoju kad magas yra kinietiskas 60wx4,tai ir ten pravodke visa izuoliuota simta kartu,gal tikrai del sito mago?

Melionas 2010-01-13 12:15

Citata:

Pradžioje rašė kaif9607 (Post 57569)
naujas akumas 100 ah,naudoju 2 menesi,tai vakar pasedejau,pasikalbejau su draugaias apie 1h,paklausiau muzikos,tai ir sedo.kas cia dabar yra?nuvariau ten kur pirkau akuma tai kita pastate pasake ikraus tada atvaziuosi paimti...cia taip supratau pas elektrikus man varyt reikes ne?kazkur papildoma srove ima taip supratau?nes per 1h muzikos kazkaip man neatrodo kad turetu sesti akumas,vis galvoju kad magas yra kinietiskas 60wx4,tai ir ten pravodke visa izuoliuota simta kartu,gal tikrai del sito mago?

ziurint kokia aparatura,as irgi pas save iskrauciau per valanda 100 ah

kaif9607 2010-01-13 12:32

Citata:

Pradžioje rašė stepaskeda (Post 57571)
ziurint kokia aparatura,as irgi pas save iskrauciau per valanda 100 ah

tik standartiniai koloneles ir kinietiskas magas

driuliauskas 2010-01-13 12:55

nupirkes akuma pakrovei?

Tomskis 2010-01-13 13:07

as pirkau akuma, kraut nereikejo, pasake kad pakrauta, garantija t.t. jeigu pas tave stipreko garso nera, tai neturetu nusest per valanda. nebent webasta dar kurenai. bandyk sutvarkyti mago laidus.

kaif9607 2010-01-13 13:31

Citata:

Pradžioje rašė Tomskis (Post 57577)
as pirkau akuma, kraut nereikejo, pasake kad pakrauta, garantija t.t. jeigu pas tave stipreko garso nera, tai neturetu nusest per valanda. nebent webasta dar kurenai. bandyk sutvarkyti mago laidus.

o webasta tai kurenau...blectva... :xx: siaip is cilafano iseme,bet pasake kad pakrautas..bet jau antras kartas taip..

NISMAS 2010-01-13 13:35

labai parastai gali patikrint ar neryja kas nors ant stovincios masinos, viskas turi but isjunkta, paimi parasciausia testeri pasidarai, kad rodytu amperus, nuimi klema ir viena testerio gnypta ant akumo kita ant klemos, (nu i tarpa testeri istatai) ir ziuri ar kas valgo. po to ijunk savo kiniska radija paziurek ka rodo gal ten trumpina kas nors joje, signalke ijunk paziurek gal jinai valgo per daug

kaif9607 2010-01-13 13:39

Citata:

Pradžioje rašė NISMAS (Post 57586)
labai parastai gali patikrint ar neryja kas nors ant stovincios masinos, viskas turi but isjunkta, paimi parasciausia testeri pasidarai, kad rodytu amperus, nuimi klema ir viena testerio gnypta ant akumo kita ant klemos, (nu i tarpa testeri istatai) ir ziuri ar kas valgo. po to ijunk savo kiniska radija paziurek ka rodo gal ten trumpina kas nors joje, signalke ijunk paziurek gal jinai valgo per daug

o signalke tai tikrai pas mane daugiau ryja,nes istaciau tokia biski idiotiska,kai atidarai duris mirksi posukiai(avarijka),neisistacius net rakto..reikes patikrint testeriu

Tomskis 2010-01-13 14:08

tai jeigu tu webasta kureni ir nuseda akumas, kam dar ieskai slieku. nekurenk valanda , uzkurk masina biski padirbti :) vietoj stovint dyzelis beveik nevalgo salerkos, per valanda 1litra gal ir sudeginsi

nissen29 2010-01-13 15:25

Citata:

Pradžioje rašė kaif9607 (Post 57589)
o signalke tai tikrai pas mane daugiau ryja,nes istaciau tokia biski idiotiska,kai atidarai duris mirksi posukiai(avarijka),neisistacius net rakto..reikes patikrint testeriu

man irgi taip buvo, pasedejau 2 val. su mergina, klausiau muzikos, isijungiau autonomini sildyma, po to nebeuzvedziau, po to akuma teko ismesti. patikrinau krovima is generatoriaus, tai nepakankamai krove, tvarkiau generatoriu, dabar viskas ok.

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 15:45.