![]() |
W210 nesikuria
Stovejo apie savaite lauke nevazinejamas. Tada uzkurem siaip taip , nes buvo ir akumas duses nuo salcio. Nuvaziavo 5km ir uzgyso. Degalu yra , starteris suka , auto nesikuria. Suprantu , kad realios priezasties cia nenustatysi sededamas prie pc , bet mazdaug kokios galetu buti numanomos problemos ?
|
kaip ir sakei pats cia nepasakysi...
|
Hmm, vienas is spejimo variantu, kad gal kuro filtras kokio brudo pritrauke ir prisalo bestovedamas, dar gal kur oro atsirado kuro sistemoje. Sunku nuspet :/
|
Nu man irgi panasiausia , kad nepaduoda kuro. Meginsiu ryt nuvaryt i servisa ziuresim ka pasakis.
|
man kazhkada priesh daug metu ) buvo salerka uzhshalusi vamzdeliose po mashina.Irgi uzhsikuriau shiaip netaip,pavazhiavau kilometra ir uzhgesau.Nezhinau ar ten kondensatas koks uzhshalo ar salerka uzhshalo? bet buvo taip :) Nelabai dyzelistas esu,nes nuo jo galva dazhnai skauda :)
|
Taigi va ziema sita durna tokia , salcio belekiek ir sniego :) keleta metu jau taip nebuvo. O juokingiausia , kad sekmadieni is moldavijos atvaziuoja pirkejas :D:D
|
Viena iš terapijų būtų pastatyti šildomam garaže kokiai dienai ir pripilti bent pusę bako dyzelio ir biški žibalo.
|
Nu kadangi pazystamo servisas tai ir prasysiu , kad gerai atsildytu ir tuo paciu patikrintu. Girdejau , kad kartais biski benzo pila i dyzeli? Paciam neteko taip daryt , nei su zibalu nei su benzu.
|
Žibalą rekomenduočiau labiau negu benzą, visgi reaktyvinis kuras:D Plačiau šioje temoje
|
Dekui uz info , bet ipylem pilna baka dyzelio ir pora litru benzo , pastatem angare pliusinej temperaturoj , uzdejom krautis akuma ir pakeitem degalu filtra. Dabar lauksim kol pashils visas ir pasikraus akumas :)
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 11:57. |