![]() |
FM moduliatorius, kaip nusistatyti dažnį?
Labas vakaras visiems. Gavau dovanų FM moduliatorių ir negaliu nusistatyti dažnio 107,9 ant kurio jis veikia. Pas švogerį toks pats, BMW greitai be vargo nusistatė. Gal kas galėtu pagelbėti šiuo klausymu. Pas mane standartinis radijas MB su disko įstatymu iš viršaus. Nuotrauką galėsiu tik rytoj įdėti. ieškau dažnio to, bet paieška sustoja ties 107 lygiai ir po to nežinau kaip tiksliau rasti 107,9.
|
Citata:
|
Randu automatu iškarto 107, o poto bandau viršuje strėle pavaryti pirmyn, bet iškart prašoka viską ir randa visai kitą dažnį. Neina niekaip po vieną dešimtąją pavaryti iki 107,9.
|
Kestai, pabandyk pagal tikslų moduliatoriaus modelį internete rasti vartotojo instrukciją
|
Gal ir gerai pasakei. tuoj pasikapstysiu. gal ką rasiu. Bet švogeris sako, kad nesvarbu FM moduliatoriaus intrukcija, žiūrėti kaip mano radijas randa tikslų dažnį. Šito va aš ir nežinau turbūt. Turiu namie vokišką radijos instrukcija, bet teks ieškoti vertėjo.
|
Na šiandien maigėm magę gal kokį pusvalandį ir kaip ankščiau sakydavo " mėtodom tyka", nes neradau vertėjo iš vokiečių, pavyko persijungti ir nustatyti dažnį 107.9, o ten jau valio skambesis atsivėrė visai neblogas. Dar man patiko ir ta funkcija, kad galiu krauti mobiliaką su šito daiktu.
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 15:17. |