![]() |
Kur kokybiskai montuoja slapukus? Koki patartumet det ir kiek kainuotu?
Kur kokybiskai montuoja slapukus? koki patartumet det ir kiek kainuotu? Ar nebuna poto kokiu erroru? :) :vairuot:
|
Citata:
|
Man visi atvirksciai sako :) biski nesamone ji atskirai nesiotis. nelabai noreciau tokio daikto turet. o kuom absurdas?
|
nu as tai daugiau tikrai nebesidesiu jokiu imobilaizeriu.
buvo merse VDO kazkoks kur pries kurima reik tikist toki maza rakciuka i skyle kad atsirastu degimas... ir kai bunant gamtoj nusprogo imobilaizeris tai menkas malonumas :ohne: teko ardyt viska ir dar be irankiu :juokiasi: bet siaip netaip susiradau ta dacika atjungiau nuo ji nuo spyneles. dar ir kuro siurbli blokavo tas imobilaizeris... tai po dienos krapstymosi uzkuriau masina :wacko: |
Bet kaip suprantu, pas mane imobilaizeris jau ir taip rakte yra? (elektroninis raktas pas mane)
|
turejau tablete,kuria nesiojau piniginej,niekur kist jos nereikdavo,tik kas kokia pusmeti batareikas keist,tokios ir problemos
|
Na gerai, o tarkim kur ta tablete galima isimontuot? kiek kainuoja?
|
Citata:
|
Kad tie transponderiai labiau skirti nuo atviros vagystes kai is masinos ismeta.
|
o tai kaip tu casko draudei?? pas mane irgi elektroninis raktas, bet be slapuko nedraude :)
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 09:05. |