![]() |
C124 atbulino begio indikatoriai (lempos). Neveikia.
Gal zhinot ish kur ateina laidas,kuris paduoda pliusa i galines faros lempute,kuri uzhsidegti turetu kai ijungi atbulini begi . Deshines puses shviechia,o vairuotojo puses ne. Maniau lempute perdegusi,bet ishsiaishkinau,kad lempute gera tik neateina srove i pilka su geltona juostele laiduka. Nenorejau draskyti visu kilimu ir iseshkoti galu,tai sakau paklausiu gal ka patarsit?
|
Pas mane abi nedega,taj pas mane prie dezes automatines yra tokia kajp fiske po dugnu ir ji sake pas mane parejus taj gal ir pas tawe kazkas ten negerai jei automatas yra!
|
Ryt tiksliai parašysiu kur automatui reikia ieškot tos bėdos sprendimo
|
nu blogiausiu atveju jeigu neatrasi pliuso tai nuo kitos veikiancios lempos pravesk laida iki tos atbulinio lemputes...
as taip pasidares su galinem priesrukinem... nezinau cia pas mane viena ar pas visus originale padaryta kad tik viena priesrukine sviestu ? :confused: |
Citata:
|
Citata:
P.S na gal tada visai nukirpti reiks ta pilkai geltona laida ir tada jungti nuo kitos lempos (taip nebandzhiau) |
Citata:
(bet cia blogiausiu atveju jeigu nesurasi tikrosios bedos :) ) |
Citata:
|
Kam neveikia atbulinio lempos ir turit automatą tek lįsti po mašina:D Ten netoli vakuuminio moduliatoriaus (juoda, žalia ar balta dėžutė, iš jos išeina vakuumo vamzdelis:)) yra dar viena dėžutė, per kurią eina pats pavarų selektorius Jos dangtelį nuėmus reiks pravalyti vidų. Tikslesnis aprašymas su nuotraukom bus pirmadienį:)
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 06:06. |