![]() |
SENIS detektyvinis serialas
Sveiki, gal yra ziurinciu pastoviai si seriala?
Jei uzsikurtu tema, tureciau pora klausimu. Man tai vien smagu ji paziureti, kad ten vazineja su teisingais mersais :zenklas: |
serialas tai geras, tik ziuredavau bent as ji kai dar i mokykla ejau, kazkaip dabar nebeziuriu :)
o jei jau apie serialus kalba isejo, tai "Kalejimo begliai" nr. 1 (visi sezonai nerealus), "Draugai" nr. 2, "Vedes ir turi vaiku" - nr. 3 |
Dar pasminek Karas namuose. Neseniai baige ji rodyti. super serialas. :)
|
bet tai jus ir turit laisvo laiko serialus ziuret :)
|
siaip tai dabar visai beveik nebeziuriu teliko, bet seniau dar kartais paziuredavau Senis seriala, ir nuo to laiko liko vienas galvos skausmas; ten pirmajam sezone ir gal dar truputi veliau, pagrindini veikeja vaidino toks komisaras (ar kas jis ten pagal ranga, nu vien zo tirejas) Kiosteris, kai tas diedas dar vaidindavo, tai visai dar paziuredavau, visai toks charizmatiskas seniokas ir paskui kuri laika nebeziurejau ir kai vel pradejau ziureti, tai pradejau nuo tos serijos kai jo nebebuvo ir atvaziavo vietoj jo dirbti kitas veikejas. tai vat ir turiu galvos skausma, kas jam nutiko? isejo i pencija,nusove, ar pabego su jauna meiluze kur??? labai butu idomu suzinoti..............
|
man puse metu sveikata streikavo tai pradejau rytais ziuret meiles sukuri, vokiska muila :xx: taip uzsikabinau kad dar puse metu ziurejau :xx:
aisku dr housas, nuodemingoji kalifornija, nusivylusios namu seimininkes, zinoma visi C.S.I. apie seni, tai jis vazineja su zydru 88-89m w124 6 cilindru varikliu ir streikuojanciu ipurskimu, visai kaip mano debesis :xx: |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 10:51. |