![]() |
Combustion Chamber Cleaner ir RVS priedai varikliui
Sveiki, pasidariau savo mersiukui motoro pravalyma su Combustion Chamber Cleaner-sumaitinau dvi bankes per vakuumines zarneles i varikli-dave labai dauk melynu dumu(po pirmos bankes) sumaitinom iskart antra banke i kita bloka-jau visai mazai dumu buvo(matyt neturi reiksmes,kad v formos variklis-pasiskirsto skystis tolygiai i visus cilindrus?)
zodziu po sito daikto varikliukas tikrai atsigavo-tyliau dirba,geriau biski gal ima gaza-gal sukimo momentas pagerejo. gal procedura pakartorti? Kadangi sita procedura tikrai mano masinai padejo tai susigundziau supilti i tepala rvs master pastos. Ka manot apie tai ? ar turit patirties? Laukiu visokiu minciu ir pasisakymu sia tema,idomu paskaityt butu jusu bandymus,isbandymus ir t.t. :) P.S. Auto mb clk430 |
tas cleaneris pades neilgam. o apie tepalo priedus buvo daug kur rasyta, nuomoniu milijonas, ir jos nesutampa. todel isvada tokia, tavo teise rinktis ka ten pili i savo masina :xx:
|
blin snd zejau autopilota,buvau parsisiuntes tai pasakojo biski apie tepala tai krc sake geriau nepilt jokiu priedu i alyva nes pati alyva tipo issiderina ir praranda efektyvuma :mastau:
parsisiuk pazek :D |
o kodel cleaneris padeda neilgam ? gal reikia dar karta pravalyti ?
|
kiek zmoniu tiek ir nuomoniu :)
as pvz naudoju xado produkcija ir esu patenkintas, variklis daug tyliau dirba, nebedingsta tepalai :) cia turbut kad jie biski tirstesni nei angstesnieji |
as xado esu isbandes vairo stiprintuvui.
kada jau sunkiai sukasi vairas esu pyles i kelias masinas-blemba padeda. |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 07:14. |