![]() |
W210 buvo dinge stabdziai
sveiki mersistai, turejau tokia problemele su stabdziais: vaziuoju sau ramiai, noriu stabdyti, pedalas kietas ir vos vos labai stipriai stabdant uz kokia 50 metru sustojau, gerai kad auto prieki nebuvo, sustojau pastovejau, po to letai atsargiai galvoju reik kaip nors iki namu parvaziuoti, stabtelejau, vel vaziuoju , ziuriu stabdziai vel atsirado. Kas cia buvo?dabar neramu, bijau kad vel nenutiktu taip,kokios mintys?
spydike nei ABS nei kitokiu klaidu nemete. |
pradžiai, manau, reikėtų patikrinti vakuumą į stabdžių stiprintuvą... panašu, kad stabdžių stiprintuvas nelabai nori bendrauti...
|
pas mane taip buvo kai buvau gerai uzkaitines stabdziu diskus. tai irgi pedalas kietas pasidaro ir nestabdo
|
Citata:
|
Pas mane kai buvau pasikeitęs kalades buvo užkaitę labai smarkiai stabdžiai, tai pedalas labai minkštas pasidarė ir beveik iki galo smigo. Taip pat silpnau stabdė. Manau čia nuo stabdžių skiriasi sistemos. :)
|
Citata:
|
na dabar vel pravaziavau pro miesta, stabdziai dirba normaliai, bet galvoju visvien reikia patikrinti stabdziu sistema, kaip manot? gal kas kur vln parekomenduotumet tai padaryti?
|
Sweikas, gali bandyt ten pavaziuot ir pasidaryt diagnostika, gal ka uzmatys :)
http://www.autorealybe.lt/servisas.p...temos_remontas |
Citata:
|
nu as nieko neuzkaitinu, man ramiai vaziuojant atsijungia stabdziai ir dar pastebejau atsijungia turbina, nes ant 80km/val. masina vaziuoja ant 3000 apsuku, greiciau negali.Buvau Rimo servize, sako vakuminis siurblys arba stabziu stiprintuvas grybauja, daugiau nieko padeti negalejo :(
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 21:09. |