![]() |
W123 automatinės dėžės aptarnavimas
Sveiki,
Man įdomu kiek kainuoja pasikeist tepalus w123 automatinei dėžei pas meistrus ir kiek pačiam? Maždaug. :) Ten kiek žiūrėjau kataloge iki 5 litrų pilasi tepalo. Kokį tepalą pirkt? Kažin kokia jo kaina. Ir įdomu koks ten sudėtingumo lygis tokią operaciją atlikt. :) |
galiu tik is savo varpines papasakoti.uz tepala (pirkau is dilerio) uz litra mokejau po 10 svaru,uz filtra nepamenu kiek mokejau su tarpine,bet irgi nebrangiai.visa procedura gana paprasta-atsuki kamsti,isleidi tepala,nuemi karteri,pakeiti filtra,isleidi is pusles tepala-jai yra isleidimo varztas.pas mane nera,tai dariau labai paprastai ir greitai-uztrukau kokias 10-15min. atsuki zarna einancia is dezes i radiatoriu ir uzvedi masina,pro zarna pradeda begti tepalas-neleidi litra seno ir ipili litra naujo ir viskas.
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
is hidro movos tepala isleisti nesunu-suki hidro mova tol kol nerandi joje nuleidimo varzto.isleidi tepala ir viskas.del tepalo kainos tai irgi priklauso kur pirksi-buvau rades ebay mb tepala,bet pabijojau bel jo kokybes del to ir pirkau is mb.valvoline ar kaip ten minetas tepalas buvo,irgi turi skirtumus ar tai dextron 2 ar 3 tai didelis skirtumas.na jai ka tai padesiu viskuom kuom galesiu
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 16:57. |