![]() |
Ratų išsiskėtimas
Vakar prisikroviau pilną mašiną chebros ir pastebėjau, kad kai prisėdo mašina, jos ratai žiauriai išsiskėtė. Šiandien pat varau daryti ratų suvedimo,bet klausimas tame, ar normalu, kad sėdant mašinai skečiasi ratai sekančiu būdu
------> /-----\ ? |
taip turi but bent ant daugumos masinu, kuo zemiau masina tuo labiau skeciasi ratai, uz tai visiem kurie susizemina masinas nesveikai reikia ieskot reguliuojamu sakiu ir pan... o suvedimas cia ne prie ko.
|
taip viskas ce gerai. kai issikleidzia ratai daromas isvertimas o ne suvedimas. su w210 beda nes ten tie varztai reguliavimo po 50lt ir nelabai kas imasi daryt apart spec mb servisu. kai save ex200 buvau suzemines tai isiskete taigi ir dariau isvertima suvedima biski sutrauke tuos ratus bet nelabai.
|
Citata:
|
Bet, kad ėda padangas viduje žiauriai. Ir šiaip ratai pasiskėtę, net ir be apkrovos. Reikia man juos suglausti kažkaip :) Suvedimas nepadės? Aš jau susitariau vakare susivedinėt ratus. Atšaukt?
|
lyg ir darosi išvirtimas gale, tiksliai nepamenu.. jei darosi išvirtimas, tuomet padės, jei nesidaro - atšauk :xx:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
arba tavo hebra nesveikai sveria, arba pas tave traukes mirusios :) nebent 3x gale po 100 ir bagazinei dar saslu su alum ~50kg :) bet ir tai neturetu ziauriai isvirsti
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 09:41. |