![]() |
Kur kreiptis ir kiek kainuoja PC duomenu atstatymas?
Sveiki gal yra kas gerai ismano kompiuteriuose ir padetu atstyti duomenys, nes vakar niekaip negalejau uzkrauti kompo tai per bios paleidau ten per HD recovey ar kazkas panasaus ir po viso proceso visa informacioja tiesiog dingo D ir C diske. Suprantat patys ka tai reiskia kai viskas isistrina is PC! Ar kreiptis kur reikia ? :aciu:
|
jau tikrai kad ne cia pataikei :D
|
Citata:
|
yra specu kurie daro. bet kainuoja tai nemenkus pinigus. be 200 draugelis net neapsiima temti info is hardo.
|
Citata:
|
Nunesiau i PC firma sake sutvarkys kainuos nuo 100-200lt! Ka darysi pats prisizioplinau!
|
Citata:
|
O tavo kompas ta HDD atpazysta uzkrovus OS (operacine sistema)? Jei taip tai bandyk gan gera ir nemokama programele recuva, ja rasi cia http://www.piriform.com/recuva
|
Aciu uz info! Turesiu omenyje kita karta. Atsidauloudinsiu kai kompa pasiimsiu.jau trecia diena duomenus atstatineja. rimtai ten ji buvau uzbagines. jei servisas geras butinai rekomenduosiu.
|
Man tai harde yra nusokusi adata ar kas ten panasaus,tik nepamenu i kokia firma skambinau,bet zinau,kad kaune.tai pasake vien hardo atidarymas ir sutvarkymas 550lt,o tipo po to uz kiekviena GB=100lt.Tai gal jau atpigo,reiks ir man ziuret issitraukt is jo visus duomenis
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 07:24. |