![]() |
Rimvydo W163
3 Attachment(s)
Mersą turiu jau savaitę laiko, kolkas nieko perdaug padaryti nespėjau, tik sutvarkyti važiuoklę, įdėti telefoną, nuplauti. Artimiausiu metu keisiu padangas. Tolesnių planų dar neturiu.
Štai kaip atrodė,kai jį parsivariau - purvinas, barškantis ir netvarkingas. Attachment 3822 Attachment 3823 Attachment 3824 |
o sirdis kokia plaka?
|
O širdis didelė ir labai meili, reikalaujanti daug :D 4,3 motoriukas, sumontuotojs BRC dujos jau buvo,kai pirkau :)
|
Sveikas prisijunges-grazi masina.daugiau foto ir aprasyma
|
Sveikas prisijunges :wave:
Dailus modeliukas :good: |
Citata:
Citata:
Komplektacija nebloga, man aktualiausia įranga yra: Autopilotas, navigacija, odinis elektra valdomas salonas, kondicionierius (norėtųsi klimos, bet nieko baisaus). O šiaip yra tokie dalykai kaip: kritulių jutiklis, elektriniai langai, elektriniai veidrodžiai (užsilenkiantys), nuimamas kablys, OBC, ESP, palėtintojas, TV (neveikianti :) ), langai jau buvo užtamsinti, liukas, sumontuota originali AMG išmetimo sistema (ant laisvų dirba tyliai, o kai paspaudi - patriukšmauja :) ). Anksčiau buvau girdėjęs įvairių atsiliepimų apie šį modelį, neva kietas, nepatogus ir pan., bet visumoje esu patenkintas (tai mano pirmasis džipas). Didžiausias privalumas man, sėdėjimo padėtis - turiu problemą su nugara, kai ilgiau pavairuoju paskausta,o šitoj mašinoj sėdžiu patogiai ir kolkas jokių skausmų nepajutau :) Tai tiek apie mano automobilį, jeigu kas dar domina - klauskit ;) |
sveikas prisijunges :):welcome: dar viena niva :xx: forume ofroudininku gretos dideja :xx:
|
Sveikinu prisijungus ir isigijus teisinga motora :good:
|
Šiandien, pakeitus vairuotojo pusės priekinio rato stebulę, išlindo vian bėda - užsižiebė BAS ESP ETS ABS lemputės. Kiek naršiau forume ir google, tai daugumo rašoma, kad bėda stabdžių "varlytėje". Taigi, gal kas nors man pasakys, kurioj vietoj pas mane automobilyje turėtų būti ta "varlytė" ?
|
po stabdziu pedalu.
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 10:59. |