![]() |
Pigu.lt akcija mobil1 tepalams
http://pigu.lt/autoprekes/automobili...w_40?id=298820
sitas tepalas tikrai geras. Ir kainuoja tiktai 90 lt. Nemanot, kad gali but padielka? :)) uzsipirkciau :) |
Esu surinkes kelis kompus, seip niekuciu uzsisakes is ten. Viskas greitai ir kokybiskai. Nemanau, kad turedami tokia didele prekiu ivairove uzsiiminetu pilstymu. O tiekiejai pas juos tokie patys kaip ir pas kitus..
|
Galiu pasiulyti statine 20 litru Q8 5w30 Longlife,kaina 370lt.Dar yra 60 ir 208 litru.Statines uzplombotos.
|
Citata:
|
Citata:
|
seip pasigedau merso licenzijos, pagal mersa jie tinka tik naujienems benzininiams vaikliams, dezeliui turetu buti 5W30 tuo labiau jaigu jie turi juodu dumu katalizatoriu.
|
Sita kroon oilo akcija ir nebloga! viso tik 120lt! As tai maximos 40% nuolaida pasinaudojau ir nusipirkau castrol edge turbo diesel 5w40 8ltr-160lt +20 lt filtras +25pakeitimas= 205lt.si karta norejau tik castrol pilti.
|
o castrol geresni? nes kiek man kas sake, kad mobil1 geriausi. bet gal castrol maziau padielku :) nes tevas su nafta turi reikalu, tai sake i lietuva puse veza fufleku :D
|
Citata:
P.S nushaukit,bet nesuprantu,kaip Mobil tepalas gali kainuoti pigiau nei 30€, pas mane fufelis panashiai kainuoja. Nepykit,papraschiausiai noriu suprasti. |
Tai as irgi tokiom kainom nepasitikiu. Supranti, is senu laiku i lietuva eidavo fuflekai. Ypac tepalai. Tevas pasakojo kaip cia darydavo servisai. Pilna visokiu "tiekeju" uzsieny yra kur tiekia treciosiom salim. Kaip pwz yra su dantu pasta. ant tubeles apacios jei melynas dryzis, jos kokybe zymiai geresne nei juodo. Ir niekas to neneigia :) Esme ta, kad tie tepalai kogero ir ateina i lietuva tokius, kokius ir pardavineja :)
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 05:52. |