![]() |
Pasekmes vaziuojant su rankiniu
Sveiki,
per jonines Dedei daviau pavaziuot savo mersu, tai jis netleides rankinio rove is vietos, po kokiu 200 metru pajutes kad netraukia ir pamates lempute - atleido rankini. Bet to uzteko kad griztu jis su baisia smarve is galiniu ratu ir ikaitusiais diskais. Zodziu, pamaigiau pedala, patraukaliojau rankini, lyg ir atsoko, bet vaziuojant namo pastebejau, kad diskai syla daug labiau nei anksciau... Kas ten galejo nutikti? Ir kodel atleidus rankini po sio nuotykio vis tiek kaladeles matomai iki galo netasoko? Vienas pazistamas sake, kad kai ataus, viskas atsistatys, bet nemanau kazkaip. Kas ten konkreciai nutinka, po tokio bajerio? Prikepa kaladeles? Pastringa kreipiancioji? |
rankiniam ten atskiros kaladeles stovi, vidinej disko pusej, uzkait uzkaito, turejo nusidevet ir tiek. prilipt neturetu, tiesiog jei smarkiai per tuos kelis simtus metru nusidevejo, tai prasciau rankinis laikys ir tiek.
|
Citata:
|
niekas ten neprikepa. ir isvis 200metru tai neio tokio.
|
Citata:
|
per internetą bėdos nepašalinsi - viską parodys skrodimas. Nusiimk ratus, diskus ir matysi kas ir kaip, o čia burti kas gali ar negali būti tai tas pats kas atsakyti kurioje man ausyje zvimbia.
O būti teoriškai per 200 metrų nieko neturėtų, bet jei nuo dūšios jį buvai užtraukęs, tai tas kalades galėjo ir aplink diską apsukti su visais fiksatoriais ir laikikliais ir jei taip galėjo nutikti tai jos liko nebesugrižę į vietą ir su užtrauktais trosais. Žodžiu diagnozė - skrodimas |
jaigu turi SBC nieko neimk. nebent moki deaktivuoti ir poto aktivuoti.
|
Citata:
|
bent jau mano tai jei bandai vaziuot neatleides rankinio tai is pradziu pypteli o poto visas spydometras uzsidega raudonai ir pypsi belekaip tai nelabai ir pavaziuotum nekreipdamas demesio:ralis:
|
Matyt dėdė gatavas buvo :xx: O šiaip man žmona su užtrauktu rankiniu dar toliau važiavo, ir nieko...
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 06:23. |