![]() |
2 lygio signalizacija
Kiek dabar kainuoja 2o lygio signalizacija? Draugas klaipedoj pries metus pas meistra "po darbo" isidejo uz 400lt.
|
Citata:
|
pas mane antro lygio, būtų kainavisu 550lt, bet nenorėjau signalizacijos pultelio, tai pririšo prie spynelės, atsiėjo 650lt. Sirena su savo akumuliatorium ir pan :) siglitoj dėjom su garantijom, su viskuo :)
|
Citata:
|
man sake muzotanas apie stuka. Kai tamsinau langus. Labai jau daug. Man reiktu tiktai tos tabletes. ar kazko tokio.
|
Gal galit man kolukiechiui,keliais zhodzhiais paaishkinti apie tuos lygius,-kuom jie skiriasi?
Pas mane nera ishvis jokios :geda: (nei vienoj mashinoj) |
zn kad yra 4 liktai lygiai :D pirmas brangiausias 4 pigiausias ir pimas lygis stipriausias ketviritas silpniausias :D
o gal 5 lygiai yr :geda: |
Man montavo "Steris" mokejau virs 1500lt.Signalizacija yra jau net patikrinta :) nepavoge
|
Citata:
Po 1,5 savaites galesiu pasakyti tiksliau, nes pasinaudosiu signalizacijos spec.paslauga.:) :zenklas: |
Citata:
Bet tema yra aktuali, kaip apsaugoti savo turta, kokios signalizacijos geresnes, kokios kainos atskiruose LT miestuose.Kiek zinau draudimo kompanijos atskiroms a/m markems, modeliams, nustato signalizacijos montavimo lygi.Tai priklauso, nuo "paklausos", vagiamu a/m. :) :vairuot: :zenklas: |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 11:50. |