![]() |
Rusiškas dyzelinas ir MB
sveiki kolegos, turiu galimybę pastoviai gauti rusiško dyzelinio kuro bent jau saviems poreikiams. Kas esate važinėję tokiu kaip reaguoja w124 ir w202 su paprastais motorais Girdėjau gandų kad vieni hidraulinio tepalo šiek tiek dapila į kurą dėl siurblio plunžerių gyvenimo prailginimo, kiti nieko nedaro
Kol dirbau pats su fura tai apsirūpindavau, dabar kadangi likau be barankos, tai reikia kažkaip pasirūpinti kad nevažiuoti į degalinę Labai atsiprašau forumo moderatorių, kad neužmačiau atskiros temos apie kurą jei galima tai perkelkite mano klausimą į temą apie kurą |
Su savo :zenklas: vazineju tik rusisku kuru kiek ji turiu. O turiu jau 1.5 metu ir kolkas nieko nepastebejau blogo, kad kas darytusi.:wave:
|
124 vaziuoja ant bet ko, tik filtrus keisk. sita tema aplamai nera ka sneket. gali pilt alieju is fritiurines irgi puikiausiai vaziuos
|
o w202 su 2,5d motoru 83kw irgi gali važiuoti bet kuo?
|
:-))))
Citata:
|
vyrai supraskit teisingai, aš jumorą suprantu žodžiuose "bet kuo" bet nenoriu paskui turėti bėdų, nes visko esu prisiklausęs apie ruską salerką, nes kažkodėl net taksistai jos vengia
|
Taigi pats kažkurioj temoj pasakojai, kaip blogai yra prastas kuras dyzeliniam varikliam. :wave: Jeigu jau taip skrupulingai taupai motorą tai pilk normalų kurą iš degalinės. :) Va: http://www.mb1.lt/showthread.php?p=89616#post89616
|
žinau kolega ką rašiau, bet gyvenimas man dabar sukasi ne visai į tą pusę kaip norėčiau deja.Ir jis man per savaitę apsisuko į visai kitą pusę. Aš ten daugiau minėjau apie rapsų aliejų ir biokurą + niekada nepilčiau neaiškaus kuro į CDI ir TDI motorus
|
nzn, asmeniskai as nesuku sau galvos, pilu jau 4 metai ir vaziuoju, 2,5d paprastas. blogiausia kas tau atsitiks, tai (cia tik teoriskai) gali pradeti leisti siurblys. susitvarkysi uz 150-200lt ir toliau vaziuosi. beje as juk ne siaip vazinedavau, o taksi 1,5 metu variau, tai pats supranti. nu zodziu, vaziuoji ir taupai:) tiesa as pilu bielarusiska, bet cia jokio skirtumo, manau.
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 16:26. |