![]() |
W210 variklio temperatura
norejau paklaust normali darbine temperatura kaip zinau yra kai strele stovi siek tiek virs 80 laipsniu ant mano senojo mb jinai stovejo kaip ikalta. dabar pas mane kai pastoviu vietoje pakyla kiazkur iki 96-98 ir tada isijungia ausinimas. vakar kai buvo karsta pastebejau kad temperatura stovejo auksciau nei iprastai ir vos sutoju prie sviesoforo pakyla iki 98laipsniu. termomova nauja antifrizas naujas termostatas naujas.
|
Pas daug ką taip, ypač pas didesnius motorus:) Kadangi pas tave motoras toks nevaikiškas, tai nenuostabu. Mano 3,0D irgi taip daro, viską perkračiau, kol vienas kolega, kuris pats namie turi 5 MB (visi skirtingi:)) paaiškino, kad tik dideli motorai gali taip vietoj užkaisti ir problemos galiu neieškoti:) Svarbui, kad aušinimas įsijungia ir tiek:)
|
Citata:
|
o jeigu temp keicias pas dvilitrini benza? tai temostatui jau batai ? cia siaip kaip pvz :)
|
Citata:
|
wooodooo, su kondiske vazineji kai tokia temperatura? isjungus kondika gal taip nepakyla? nes prieki dar du ventiliatoriai yra, kurie isijungia kai dirba kondiske, jei jie nesisuka tada ir pakyla temperatura
|
Citata:
|
kai lauke virsh 40 tai temperatura su kondiku irgi apie shimta, kai kamshty stoviu,- bet vanduo niekur nebega,neverda berods, tik kad ta rodykle gresmingai atrodo . Nezhinau ar chia taip turi buti ar motorui jau visai ragas.
|
Citata:
bet man vistiek noretusi kad ta strele vietoj butu. |
stovint, ypac karstyje, radiatorius galima sakyti neatlieka savo funkcijos. tam ir sugalvotas apiputimas, bet jo irgi gali neuztekti, nes radiatoriai nenauji, pasikimse nuo siuksliu, dulkiu ir t.t. (tururiu omeny oro tarpus) siaip is esmes ir 105 laipsniai dar kaip ir normalu, po slegiu vanduo neverda. bet stebekit, masina dirba ant ribos.
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 13:36. |