![]() |
W140 ,3.5 td, 94m , problemos su peciuku
sveiki.Kazkas atsitiko su mano pecium.Nei vienas nygtukas nebeveikia bloko (peciuko )spausdamas nei vienas nefunkcionuoja ir neuzsidega, dega tik lempute (0) isjungtas , nors ir isjungi degima ji vistiek dega.O prasidejo taip kad vaziuodamas prasidejo streikuot oro putimas , tai stipriau pust tai silpniau.Isjungdamas varikli net isemus rakta is spynos vistiek peciukas pute ora, kol neatjungi saugiklio po kapoto.
Atjungus saugikli , mazdaug 5-10 min peciukas dirba ir vel nustoja veikt , grizta i savo nuline (0) padeti blokas, nygtukai nedirba nei vienas. Buvau pakeites ta bloka nygtuku , bet vistiek tas pats, po 5-10 min pecius nebeveike. Tada galvojau kad problema gali but vakume kuris randasi po bardacioku, atjungus fishke tas pats vel atsitiko, reiskias ne jame problema.Rele po kapotu dirba , nes kai atjungi saugikli reguliavimas dirba MAX/MIN. Gal kas zinot kame problema?? mb 140 , 3.5td , 94m (ieskokjau panasiu temu bet nieko tikslaus neradau su tokia problema). |
Citata:
|
Citata:
|
problema pas mane irgi kazkokia! peciukas visa laika pucia i langus,greitis reguliuojasi,bet kai perjungi kad pusti i kojas ar i kita padeti jis pucia vis vien tik i langus!kas duoda komanda tai sklendei?kas ja daryneja?
|
Pas mane pečiukas šilto oro nenori pūst. Ta prasme eina Šiltas bet labai silpnai, nors ventiliatorius girdisi kad labai įtemptai sukasi, o vėjelis vos pučia. Šaltas normaliai. Kas galėtų būt?
|
jei pustu ir siltas ir saltas silpnai o ventiliatorius dirbtu garsiai, tai butu salono filtras uzsikises, jei pustu saltas normaliai , ir vos vos siltas normaliai pustu tai butu kiausai kalti, jei silpnai dirbtu ventiliatorius tai butu rele kalta, o jei pas tave salta pucia stipriai ir ventiliatorius dirba stipriai, o ant silto pucia silpnai o ventiliatorius dirba stipriai tai kazkokia mistika gaunas :)
|
pas mane uzstrigus padetis putimo i virsutine pozicija,kame problema???ta prasme nepersijunge nei i apacia nei i viduri :(
|
Citata:
|
Citata:
|
Nepamenu žinok ar trosai valdo ar vakuumas:blush: Ten tokios sklendės yra:)
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 13:58. |