![]() |
W220 nežinoma problema
Sveiki, turiu w220 ir vakar pradėjo man jis skleisti keistus garsus. Pradedu važiuoti, atrodo, įsijungia kaip ir kompresorius, bet jis dirba dešimt kartų garsiau negu įprastai. Pavažiuoji, jis dirba, dirba, po to tokį kaip orą išleidžia garsą ''pšš' ir vėl sustoja, po kurio laiko vėl tas pats. Arba jei važiuoji ir staigiau pastabdai, tada irgi tokį garsą išleidžia, atrodo, kad orą iš kažkur. Kas tai gali būti? Sakė meistras, kad tikrai ne airmatic.
|
Pirmiausiai diagnostika:) Nes burimas iš tirščių W220 mažai padės:) Jei jau garantuoja,kad airmatic, tai tada lieka vakuumai:)
|
panasu kad airmatico pompai paskutinioji tik nelabai dera tas pss su stabdymu :confused:
|
labai i tema, kad kai stabdai, masinos priekis pazemeja ir oro pompa labiau veikti pradeda. Kai sustoji spaudimas pamazeja:) girdejau, kad auksarankiiai jau ir sitas pompas taiso:)
|
Man atrodo pazystamas garsas:) kai stabdai ar per kokia duobute pervarai nesigirdi tokio drumpo psss, psss..jei taip yra tai bus amortikui misios...na negaliu garantuoti kaip tennpas tave bet panasu! o veikai panasiai principu oro kompresorius. kiek tiesos nzn bet jei jis jau garsiai dirba tai kompresorius irgi prie pabaigos(cia sake servisiuke) . jei is Vln esi cia forume pasiziurek yra tipo geri specai kurie tvarko tokius dalykus.
|
Bet tai tas airmatic genda ir genda :(
|
tai visiem po 1 kart sugenda ne nauja masina visdelto :D
|
sugenda be isimciu :DDD o tau pirmas kartas? berods turejai pries tai irgi kazkokiu bedu su airmatic?
|
Pompa nauja įdėta pas mane. Taip, buvo bėdų visokių, jau investavau beveik 50k į savo w200, jame absoliučiai viskas pakeista, tik ne amortizatoriai, tai turbūt juos reiks pakeist dabar. Ne, kai per duobes važiuoju, viskas gerai, esu tikras, kad garsas yra pompos, bet kodėl taip garsiai veikia - įdomu, kompas klaidų nemeta jokių. Bus laiko, reiks nuvežt, kad pataisytų, įdomu pačiam, kas galėtų būti.
|
parasyk kiek kainavo ir kur taisei po to, kiek pamenu prakiurus amortikams mano irgi popmpa garsiai dirbdavo o juos atrestauravus pradejo tyliai dirbt, greiciausiai yra nesandarumas kazkur. pabandyk atsidares kapota pamynkit masina ir gal per amortiku virsu isgirsi pss tada temk pas mane atrestauruosiu nebrangiai :)
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 07:59. |