![]() |
Ar vertas demesio A klases automobilis
noreciau draugei nupirkti a klases mersedesa 99 metu modeli.. bet girdejau ir vienas pazystamas skundesi kad su jais pastovios problemos. kad labai netikusi masina,iskyla daug elektroniniu problemu t.t. sake kad netikes modelis visai. noreciau suzinoti is tiesu kas turejes ar turi..koki varikli geriau pirkti..ir aplamai ar vertas demesio.dekoju
|
Turi jis problemų kaip ir visi auto. Elektros bėdos kamuoja, remontas su niuansais (jei tavrkoma priekyke, tai dažniausiai tenka paleisti pakabą:)) Benziniai varikliai turi bėda su oro masės matuokliais (daug kainuoja, nes keičiasi su imobilaizeriu:)), dyzeliai su CDI varikliais (daug nusiskundimų neteko girdėt:)), kartais jiems turbina ir purkštukai streikuoja. O toliau kaip pasiseks. Jei gera apimsi, smarkiai nesigailėsi :) Aš imčiau C klasę:)
|
aš žmonai irgi pirkau C klasės mersą, nes A klasės man kaip galima sakyt "kibiras". Salone aukštesniems žmonėms sėdėti vietos mažai, nes galvos į lubas remiasi, kadangi aš ieškojau automato, tai APD dėžės jiems labai daug nusiskundimų turi, važiuoklė silpnoka, plastmasės salone barška, su elektra irgi problemų jiem nemažai.
Čia tik mano nuomonė, bet A klasė tai jau ne mersas :uuu: |
Citata:
|
Iš trumpesnių serijos dar yra SLK....:)
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
susitinka du draugai: petrai,ko toks liudnas,kas atsitiko -ai zmona jau visai ispyzdejo. sedi and sprando,susisneket neina. tai tu nupirk jai porsha,masina greita.kaip leks kur ir uzsimus susitinka po savaites nu kaip? eik tu..laksto su tuo porshu be problemu tada nupirk jai e klases mersa,masina didele,neissisuks kur ,kaip des po savaites susitinka nu kaip? eik tu..varineja be problemu zinai nupirk tu jai jaguara gal tas pades po savaites susitinka tas patenkintas nu pasakok?kaip ?kas buvo?nuleke nuo kelio? oi gerai..padejo..tikrai padejo,dar garaze sudraske. |
:juokiasi:
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 15:42. |