![]() |
W220 Koks minimalus stabdžių diskų storis?
Atėjo laikas keisti galines stabžių kaladėles. Galvoju gal reiktų ir stabdžių diskus pasikeisti vienu metu. Gal kas žino koks minimalus jų storis būti? (turi kalba eina apie galinius diskus. jei neventiliuojami)
|
Man lygiai tas pat :D bet diskas tai storas pas mane. Kur kalades imsi?
|
6mm galiniu
Citata:
|
o kaip matuojama? Nes diskas tai tarsi is dvieju disku yra. Nu per viduri tokios skylutes. Tai matuojamas bendrai, ar kiekvienas disko sluoksnis? :)
|
kiekvienas aisku :D bet ar gale pas tave stovi dvigubi ?? prieki dvigubi, o gale viengubi
Citata:
|
Citata:
|
buvo zmogelis is mbclubo, jis prekiavo ir diskai ir kaladem, poto dar dasidejo jo asortimentas :) paieskok jo temos, ir suzinok kainas
Citata:
|
jokiu dvigubiniu disku nebuna, ten vidinis disku ausinimas, matuojasi visada abu kartu, jaigu matosi kad viena puse labiau sudilus negu kita, nesvarbu kad storis leistinose ribose, toliau explotuoti (velnias tikiuosi teisingai parasiau :xx: ) nepatartina.
w220 gale 6mm cia kamikadziu matmenys. jaigu diskai originalus ir neperkirmyje ant ju visada buna parasytas maximalus leistinas storis. |
Na pas mane tai nepasakysiu kad stori diskai. Manau gal koks 10mm like. Snd pasimatuosiu jei maziau tai tada keisiu. O kaladeles tai is Kauno pirksiu! cia vienas pateike forumietis pateike kainas- pigiau vargu ar kas pasiulys! galiniai diskai-/kaina už du vnt./-
Brembo-430 Lemforder-140 Samko-184 Galinės kaladėlės- Ferodo premier-167 Remsa-82 Raicam-89 Fomar-71 Pagid-251 TRW-105 Samko-63 ETF-96 galinių kaladėlių daviklis- Swag-16 Pex-13 pasigalvolsiu kokias pirkti ir keisiu! |
:)) nu supratai apie ka kalba ejo dvigubi :D ir kodel sakai 6mm kamikadziu, cia jug vienos puseles :D kaip pasakant, abi sudedi dar su tuom zazoru ir turi, kalba ejo apie pacio blino minimuma nu nznau kaip pasakit, reikia fotke imesti
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 06:10. |