MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   W220 (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=232)
-   -   W220 Koks minimalus stabdžių diskų storis? (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=5086)

augi$ 2010-08-07 06:50

W220 Koks minimalus stabdžių diskų storis?

Atėjo laikas keisti galines stabžių kaladėles. Galvoju gal reiktų ir stabdžių diskus pasikeisti vienu metu. Gal kas žino koks minimalus jų storis būti? (turi kalba eina apie galinius diskus. jei neventiliuojami)

Marozas 2010-08-07 17:26

Man lygiai tas pat :D bet diskas tai storas pas mane. Kur kalades imsi?

mikis 2010-08-07 17:28

6mm galiniu

Citata:

Pradžioje rašė augi$ (Post 93795)
Atėjo laikas keisti galines stabžių kaladėles. Galvoju gal reiktų ir stabdžių diskus pasikeisti vienu metu. Gal kas žino koks minimalus jų storis būti? (turi kalba eina apie galinius diskus. jei neventiliuojami)

Marozas 2010-08-07 17:55

o kaip matuojama? Nes diskas tai tarsi is dvieju disku yra. Nu per viduri tokios skylutes. Tai matuojamas bendrai, ar kiekvienas disko sluoksnis? :)

mikis 2010-08-07 17:56

kiekvienas aisku :D bet ar gale pas tave stovi dvigubi ?? prieki dvigubi, o gale viengubi

Citata:

Pradžioje rašė Feibis (Post 93872)
o kaip matuojama? Nes diskas tai tarsi is dvieju disku yra. Nu per viduri tokios skylutes. Tai matuojamas bendrai, ar kiekvienas disko sluoksnis? :)

BOB MB1 2010-08-07 19:48

Citata:

Pradžioje rašė augi$ (Post 93795)

O kur kaladeles geriausia pirkti, na aisku, kad ne butu labai brangios. Man reikia priekiniu ir galiniu.:vairuot::zenklas:

mikis 2010-08-07 19:59

buvo zmogelis is mbclubo, jis prekiavo ir diskai ir kaladem, poto dar dasidejo jo asortimentas :) paieskok jo temos, ir suzinok kainas

Citata:

Pradžioje rašė BOB MB1 (Post 93879)
O kur kaladeles geriausia pirkti, na aisku, kad ne butu labai brangios. Man reikia priekiniu ir galiniu.:vairuot::zenklas:

vampyras 2010-08-07 23:45

jokiu dvigubiniu disku nebuna, ten vidinis disku ausinimas, matuojasi visada abu kartu, jaigu matosi kad viena puse labiau sudilus negu kita, nesvarbu kad storis leistinose ribose, toliau explotuoti (velnias tikiuosi teisingai parasiau :xx: ) nepatartina.
w220 gale 6mm cia kamikadziu matmenys.
jaigu diskai originalus ir neperkirmyje ant ju visada buna parasytas maximalus leistinas storis.

augi$ 2010-08-08 06:51

Na pas mane tai nepasakysiu kad stori diskai. Manau gal koks 10mm like. Snd pasimatuosiu jei maziau tai tada keisiu. O kaladeles tai is Kauno pirksiu! cia vienas pateike forumietis pateike kainas- pigiau vargu ar kas pasiulys! galiniai diskai-/kaina už du vnt./-

Brembo-430
Lemforder-140
Samko-184

Galinės kaladėlės-
Ferodo premier-167
Remsa-82
Raicam-89
Fomar-71
Pagid-251
TRW-105
Samko-63
ETF-96

galinių kaladėlių daviklis-
Swag-16
Pex-13
pasigalvolsiu kokias pirkti ir keisiu!

mikis 2010-08-08 08:09

:)) nu supratai apie ka kalba ejo dvigubi :D ir kodel sakai 6mm kamikadziu, cia jug vienos puseles :D kaip pasakant, abi sudedi dar su tuom zazoru ir turi, kalba ejo apie pacio blino minimuma nu nznau kaip pasakit, reikia fotke imesti

Citata:

Pradžioje rašė vampyras (Post 93889)
jokiu dvigubiniu disku nebuna, ten vidinis disku ausinimas, matuojasi visada abu kartu, jaigu matosi kad viena puse labiau sudilus negu kita, nesvarbu kad storis leistinose ribose, toliau explotuoti (velnias tikiuosi teisingai parasiau :xx: ) nepatartina.
w220 gale 6mm cia kamikadziu matmenys.
jaigu diskai originalus ir neperkirmyje ant ju visada buna parasytas maximalus leistinas storis.

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 06:10.