![]() |
W210 kondicionieriaus ventiliatoriai
kaip sako: viena beda ne beda..
Tai va islindo dar viena kliurka... nebesisuka kondicionieriaus ventiliatoriai, atjungiau siurblio fiske, nes bijau, kad sukilus spaudimui frionas per voztuvuka iseis. bandziau paduoti tiesiogine srove, mires, nesisuka... Persiskambijau po srotus - deficitas. I Silberi net bijau skambinti, nes jau srotuose nuo 300 lietuvisku kaina prasideda... Gal kas buvot susidures su tokia beda... Ir kaip issprendet? Dekoju uz patarimus... |
Citata:
|
as irgi vazinejau su neveikianciais, vietoj stovint biski siltesni ora pucia, o seip viskas normaliai. forumietis 400E parduoda tuos ventiliatorius uz 50lt berods, ar 100lt, neatsimenu
|
seip jaigu ventiliatorius neveikia, ir klimos kompresorius nedirba :)
na gal pas jumis koks gerietis padare kad kompresorius visada dirbtu, netgi ziema, ir netgi lenkiant ir netgi prie 6000 rmp |
Dekui uz patarimus, jau padaviau ventilika tvrakyti, gal ir galima vazineti be jo, bet vistiek smagiau, kai viskas veikia.:aciu:
|
Gal gali pasakyt kur tvarkei? ir ar sutvarke? Pas mane tokia pati beda, buvau vieniem elektrikam nuvezes tvarkyt, tai pralaike para pas save ir pasake, kad neardomas ir tiek ziniu...
|
ventiliatorius vos vos suka....
Sveiki,šiandien papildžiau freono.....pasirodo meistras pasakė kad,freono vos vos tetrūko ale kita beda,vos vos sukasi aušinimo ventiliatorius.Pas mane MB E220 CDI 2002metų ir iš priekio nera tu 2-jų ventiliatorių kaip kituose modeliuose,yra tik vienas vidaus variklio pusėje,jis aušina ir antifryzą ir kondicionieriaus radiatorių.Gal kam yra buvę panaši bėda? Sako kad per laiką išvarys per apsauginį vožtuva man freona,tada gali buti tas pats-nebešaldys...taip matyt ir buvo nutikę...Visada vazineju uždarytais langais ir kondicionierius pastoviai dirba,jo neišjunginėju.Ačiū iš anksto.:blush:
|
kaip suprast vos vos sukasi? kaista motoras tau ar kaip?
|
jei kam reikia pas mane lyg yra keli tie varikliai (reikia paziureti ar veikia) nuo w210 facelift 3.2 cdi
|
o ant w124 kada turi isijungti tie ventiliatoriai ? Turiu omeni,kai kondishinas ijungtas. Pas mane berods isijungia,kai temperatura sukyla iki 87 laipsniu.
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 06:22. |