MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   W210 (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=201)
-   -   W210 Problema su posūkiais (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=5148)

dariusinga 2010-08-18 20:53

W210 Problema su posūkiais

Sveiki,susiduriau su tokia problema,ijungi posukiu svirti i kaire pabliksi truputi ir pradeda blikset desine nors posukiu svirtis ijunkta i kaire.Galiausei pajunginejau ta posukiu rankenele i virsu i apacia daug kartu tada visai bludit pradejo.Tik ijungi degima jau mirksi posukis desinis nors svirtis stovi neutralioja padetyje, kila itarimas kad posukiu svirtis jau parejusi.Buvau ja isisemes bet kad ji ten ant kniedikiu ,nors nugrezus jas gal ir imanoma isardit.gal kas ardet ?Ar neapsimoka isvis terliotis ir pirkt kita.Mersas w210 97.Aciu

vampyras 2010-08-18 21:35

tvarkyti neteko, tingiu terliotis :)
bet keisti teko, ir pozymiai tikrai labai panasus kai posukio svirtele sugenda.

yamato 2010-08-18 21:38

man buvo valytuvai sugrybavę, tai visą rėlę buvo išsiėmę, kuri atsakinga ir už posūkius, ir už valytuvus, ten kontaktus pravalė, pakeitė spyruokliukes ir palinkėjo gero kelio, viskas susitvarkė :)

dariusinga 2010-08-20 19:18

AR gali kas tiksliai pasakyti kur yra posukiu rele?ten prie saugikliu bloko nusiima dangtis ir matosi reles kurios suzymetos A,B,C,D,E kuri is ju posukiu rele?mersas 97 w210

driuliauskas 2010-08-20 19:38

Citata:

Pradžioje rašė dariusinga (Post 94929)
Sveiki,susiduriau su tokia problema,ijungi posukiu svirti i kaire pabliksi truputi ir pradeda blikset desine nors posukiu svirtis ijunkta i kaire.Galiausei pajunginejau ta posukiu rankenele i virsu i apacia daug kartu tada visai bludit pradejo.Tik ijungi degima jau mirksi posukis desinis nors svirtis stovi neutralioja padetyje, kila itarimas kad posukiu svirtis jau parejusi.Buvau ja isisemes bet kad ji ten ant kniedikiu ,nors nugrezus jas gal ir imanoma isardit.gal kas ardet ?Ar neapsimoka isvis terliotis ir pirkt kita.Mersas w210 97.Aciu

Sveikas.
malonek susitvarkyti temos pavadinima kaip pridera. is dabartinio neimanoma suprasti kas pas tave per bedos ir apie ka eis kalba temoje.

nissen29 2010-08-21 13:00

Citata:

Pradžioje rašė dariusinga (Post 94929)

buvo lygiai tokie pat pozymiai drauges bmw, ten pacioje svirtyje kontaktai apsitryne buvo, nesiterliojau, pakeiciau i nauja svirti ir tiek.

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 20:50.