![]() |
Meet'ai Šiauliuose
Ateina ruduo (vel mokslai Šiauliuose), todėl man iškilo klausymų keletas. Tai kada organizuojam Šiauliuose susitikima? nejaugi forume as ir Edgaras atstovaujame Šiaulius? Visgi manau būtų smagu susipazinti, praleisti vakara ir pan..
NEstabdom!:wave: |
Aš už:D Dar yra kolega Bratuska, su juo dažnai bendrauju, tai prisijungs (dar vakar žaidėm su 3,0 24V S124, buvęs DTM žirgas:D). Žodžiu laukiam daugiau norinčių, o jau datą paskui sutarsim :wave:
|
Kaip galvot kolegos Šiauliečiai, sudalyvaujam?:) Jokerris pasiūlė tokią mintį, man ji irgi patiko, bet 2 MB dar ne kolona:) Tai laukiam norinčių:):wave:
KVIETIMAS DALYVAUTI MIESTO ŠVENTĖJE ,,ŠIAULIŲ DIENOS 2010“ MOTORIZUOTA KOLONA 2010 m. rugsėjo 10, 11 d. organizuojama miesto gimtadienio šventė ,,Šiaulių dienos 2010“. Maloniai kviečiame rugsėjo 10 d. (penktadienį) 16 val. dalyvauti iškilmingame šventės atidaryme: miesto įstaigų ir organizacijų motorizuotoje garbės kolonoje, kuri iškilmingai pravažiuos centrinėmis miesto gatvėmis. Ši šventė suteikia puikią galimybę Jūsų įmonei ar organizacijai prisistatyti ar priminti apie save miesto visuomenei. Geriausiai, šauniausiai, išradingiausiai pasirodžiusios organizacijos motorizuotoje kolonoje bus apdovanotos specialiais rėmėjų prizais. Kviečiame registruotis elektroniniu paštu siauliukolona@gmail.com Laiške nurodyti įstaigos/organizacijos pavadinimą, atsakingo asmens vardą ir pavardę, mob. telefono numerį ir automobilių skaičių, kuris dalyvaus motorizuotoje kolonoje. Rugsėjo 6 dieną atsiųsime visų įstaigų/organizacijų prisiregistravusių dalyvauti sąrašą su stovėjimo eilės numeriais, kolonos judėjimo planą ir visą informaciją. Akimirkos iš motorizuotos kolonos 2009 metais adresu: http://www.youtube.com/watch?v=y2RbA-CG2yw DALYVAVIMAS NEMOKAMAS!!! Atsakingas asmuo: Andrius Trijonis tel. +370 645 85 496 Tikimės malonaus bendradarbiavimo vardan gražios Šiaulių miesto šventės!!! Šventės organizatorius: Šiaulių kultūros centras, Aušros al. 31 Už visus šventės organizacinius klausimus atsakingas asmuo: Direktoriaus pavaduotoja masinei veiklai Inga Černeckienė, tel. (8-41) 420733, 8 655 25517 |
Na nebutinai tik Siaulieciai kvieciami, butu labai saunu jog ir is kitu miestu suvaziuotu mb gerbejai, parodytume jog egzistuoja toks klubas-forumas, po kolonos manau dar galetume kazka ir nuveikti :):wave:
|
Aš kažkaip kiauliškai tik Šiauliečius pakviečiau :blush: Joa, kolegos, dalyvaukit kas tik norit ir galit, svarbu MB širdyje :wave:
|
butu neblogai suorganizuoti meet'a, bet turbut siaulieciu cia nera daug
|
Citata:
|
Citata:
|
Nejaugi is kitu miestu MB1 forumo nariams neidomu butu susiburt daugumai ir parodyt liaudziai kad mes tokie egzistuojam?:wavecry:
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 17:00. |