MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   W124 (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=200)
-   -   W124 3.0 TD greiciu deze (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=5270)

MariusL 2010-09-07 23:06

W124 3.0 TD greiciu deze

Sveiki,

is pradziu mete labai skaudziai pavaras ir labai letai mastydavo. Pvz ketvirta pavara meta prie 65-75 ir tai visiskai atleidus pedala ir palaukus siek tiek. Nuvaziau pas deziu meistra, tipo ziauriai uzsiemusi, tai jis kazkoki trosa ar kazka tokio pareguliavo. Tai dabar zodziu meto pavaras labai lengvai, taciau sumazejo trauka ryskiai.. ir dar kartais pries imetant aukstesne pavara, sukyla apsukos taip, lyg imestu laisva begi.

Gal kas galite ka parekomenduoti? ar tai meistra Siauliuose? Ar koki linka su info ka ten reguliuoti...?

Edgis 2010-09-07 23:18

Citata:

Pradžioje rašė MariusL (Post 97755)
Sveiki,

is pradziu mete labai skaudziai pavaras ir labai letai mastydavo. Pvz ketvirta pavara meta prie 65-75 ir tai visiskai atleidus pedala ir palaukus siek tiek. Nuvaziau pas deziu meistra, tipo ziauriai uzsiemusi, tai jis kazkoki trosa ar kazka tokio pareguliavo. Tai dabar zodziu meto pavaras labai lengvai, taciau sumazejo trauka ryskiai.. ir dar kartais pries imetant aukstesne pavara, sukyla apsukos taip, lyg imestu laisva begi.

Gal kas galite ka parekomenduoti? ar tai meistra Siauliuose? Ar koki linka su info ka ten reguliuoti...?

Tau pareguliavo bėgių mėtymą patį, tai greičiau problemos apėjimas, nei jos sprendimas:) Pagal požymius, tai dėžė buksuoja, be remontos jau niekaip:) Neblogi meistrai buvo Palangos 127 berods, tik tel numerio neturiu dabar :geda: Bet gali nulėkt ir pasiteiraut pas juos:) Ten veiksmas nuosavame name:wave:

MariusL 2010-09-08 10:11

Citata:

Pradžioje rašė Edgis (Post 97757)
Tau pareguliavo bėgių mėtymą patį, tai greičiau problemos apėjimas, nei jos sprendimas:) Pagal požymius, tai dėžė buksuoja, be remontos jau niekaip:) Neblogi meistrai buvo Palangos 127 berods, tik tel numerio neturiu dabar :geda: Bet gali nulėkt ir pasiteiraut pas juos:) Ten veiksmas nuosavame name:wave:

As pas juos ir buvau, raudoname name tokiame?
Tipo sako neilindes nezinosi, remontas nuo 1800 Lt. Tipo ieskok geriau kitos dezes ir viskas, idejimas 300 Lt. Tai ir gluminuosi dabar, kaip cia geriau padaryti...

Dezes jei ieskoti, tai turbut turi buti nuo tokio pat TD? 105 Kw pas mane, ar tinka ir nuo kitokiu?

sausainius 2010-09-08 10:48

Citata:

Pradžioje rašė MariusL (Post 97769)
Tipo sako neilindes nezinosi, remontas nuo 1800 Lt. Tipo ieskok geriau kitos dezes ir viskas, idejimas 300 Lt. Tai ir gluminuosi dabar, kaip cia geriau padaryti...

Dezes jei ieskoti, tai turbut turi buti nuo tokio pat TD? 105 Kw pas mane, ar tinka ir nuo kitokiu?

daryk kaip jie sako, nes deze tvarkyt tau iseis puse masinos jei nedaugiau, bet gausi garantija.
kita vertus nzn kokia deze nusipirksi.

Edgis 2010-09-08 18:08

Citata:

Pradžioje rašė MariusL (Post 97769)

Na neaišku kokią dėžę pavyks rasti:) Tau dar tinka nuo 300E modelio iki 92 metų, nuo 3,0 24V ir nuo E320:) Jei tavo MB pagamintas iki 1988 rugsėjo, tada reiks peržiūrėti kas atkristų iš sąrašo:wave:

Tomskis 2010-09-08 19:49

tai cia kaip kur, vilniuj domejaus, ~1500

MariusL 2010-09-10 15:21

Citata:

Pradžioje rašė sausainius (Post 97770)
daryk kaip jie sako, nes deze tvarkyt tau iseis puse masinos jei nedaugiau, bet gausi garantija.
kita vertus nzn kokia deze nusipirksi.

na bet labai mane glumina tas, kad jie net nepavaziavo su ta masina, neziurejo visai nieko. Viena karta prilindo po kapotu, sako pabandyk ir viskas tuom baigesi...Sakau gal ta begiu reguliavima perreguliavo? Kokiu principu ten reguliuojasi? gal aukso viduri tiesiog reikia surasti or smth?

MariusL 2010-09-10 16:52

imeta ketvirta pavara prie kokiu 45 km/h. bet jei nuspaudi pedala iki dugno, tai trecios nemeta, o spaudzia su 4 pavara..

MariusL 2010-09-13 20:23

http://www.benzworld.org/forums/w124...124-2-a-2.html

cia va kazkas panasaus nuotraukoj

MariusL 2010-09-19 12:29

Citata:

Pradžioje rašė MariusL (Post 98636)

papasakok kur tiksliai reikia nufotkinti, nes as per kapota net nemaciau kuris kuriam gale ka ten reguliavo, sedejau masinoj ir gazo pedala minkiau :)

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 23:20.