![]() |
Patarkit del BMW E32
:) nemuskit, bet sudomino mane vienas aparatas, stovi giraites g. konfiskuotas, bmw 7er, e32 kaip suprantu modelis, atsisedau i vidu, tai patogiau nei namie :) 730duja, duja tiesioginio ipurskimo, automatas, pilnas farsas, sedynes ergonomines, ziauriai patiko man, nu ir visos kitos funkcijos, vien mygtukai, klima, borto kompai, sedynes elektra, sildomos, porankiai prieki ir gale su daiktadaizem ir t.t. ten visko net suziuret neina, nes tiek visko daug kad nzn i ka ziuret, pridesiu foto is google , sedynes tokios pats bmw vysninis, ratai grazus r17 berods, zodziu vizualiai tiek isorej tiek viduj superinis vaizdas, pinigu nori 3000lt, galvoju paimt ant drozimo paskraidyt, ar benzui veziot, viena beda tai pamesti rakteliai, ar daug kanciu pakeist spyna, ar tiesiog kita idedi ir viskas, be jokiu imobilaizeriu? ir kiek anas duju turetu valgyt, ar 13 ar 23 litrus?
http://germancarsforsaleblog.com/wp-...ts-cracked.jpg |
Turejau toki, tai Klaipedoj nuo zhardes ,davazhiuodavau iki mishko rajono su 10 litru, na ten apie 10km. ir budavo :xx:
Bendrai ne... pas mane berods 735 buvo,bet vistiek panashiai turetu buti :xx: |
nu 3.5 edresnis man atrodo :) bet as primeciau kad vienos dujos nemazai kainuoja, ta prasme pati sistema, gal ir apsimoka ji paimt dar pajunginejau begius, sunkiai jungiasi, ant lagunos pajunginejau lengvai, neturetu but sustinges tepalas? o sunkiai jungias tai ta prasme letai, reik is jegos stumt rankena
|
o bumeris melynas dar stovi?
ir kupus turbut matei mersus,nu tokie jau pavarge,o bmw kuri sakai turbut nesenei atvezhe? |
Citata:
|
Citata:
|
sita zinau ir as, bet sitame raktu nera, nera kaip uzkurt, bet man idomu ar vertas jis tu pinigu jeigu geras, ir ar problema ta spynele pakeist, ar nereik kompo keist ir t.t. gauciau as ta spynele, vietoj pakeisciau ir ziureciau, nes sakau salonas tai .... ejau as pro ta bmw keturis kartus, nedomino kol neatsisedau, kai atsisedau nesinorejo islipt :)
|
kelintu jis metu?
|
Kiek esu vaikščiojęs tenai, tai daugumos automobilių salonai buvo taip išdraskyti, kad nebesinorėjo net galvot apie tokių pirkimą. Kitas dalykas, kad iš padorių piliečių mažai automobilių konfiskuoja, o tokie, kur supranta, kad anksčiau ar veliau bus konfiskuotas automobilis visiškai jo neprižiūri. Čia šiaip mano nuomonė. :)
|
buna ir geru pilieciu , viena kart isvaziuoja isgeres ir se tau, masina aikstelej :) o metu jo nepamenu, bet berods 90-91
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 06:04. |