![]() |
W210 priekine lempa
Sveiki,
Problemele tokia: vairuotojo puses priekine lempa rasoja is vidaus. pries kelias dienas kai dar buvo silta idejau diodus i gabaritus. Kai prasidejo lietus uzrasijo ir ilgu ir trumpu stikliukai. Buvau uzdejes dangteli blogai. Dabar dangti perdejau, bet ten vidus prirasojes ir liko. Klausimas: Ar imanoma kazkaip is ten pasalinti ta dregme, neisimant visos faros? Gal kazkaip stikliuka pati lengvai eina nuimti, ar vistiek fara teks lauk krapstyti...?:) |
pala biski ,turetu praeit :) man irgi rasojo viena fara kai meistras kuris reguliavo sviesas neuzdenge dangcio faru :cenzura: bet paskui praejo :)
|
man kai rasojo tai isvis tuos dangtelius ismeciau, nuo tada neberasojo :)
|
Nu dar nemetysiu nieko, pabandysiu palaukti kol kas, jei nepades pirmas variantas, griebsiuosi antrojo:xx::aciu:
|
na bet kokiu atveju dabar ten esančią drėgmę reikia pašalinti ir tik po to gerai ir sandariai uždėti dangtelį
|
nuimk dangteli ir dregme isgaruos, nes dabar kai uzdetas tai nera kur dingti dregmei :)
|
man tai dingo nors ir uzdengtas buvo :) kaip tik ir rasoja kad neuzdengtas,man taip atrodo :)
|
Dekui uz patarimus, savaitgali reiks imtis sio darbelio:)
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 10:02. |