MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   W210 (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=201)
-   -   W210 2,7CDI guminio dirzo keitimas (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=5584)

Tomas999 2010-10-22 18:11

W210 2,7CDI guminio dirzo keitimas

Sveiki, turiu tokia problema, reikia pakeisti mano MB gumini dirza, (ta kuris prie radiatoriaus ir kuris suka generatoriu ir tt atrodo:) , nes jis itrukes vienoje vietoje 5cm ir skleidzia nemalonu garsa. Deja esu ne Lietuvoje ir neturiu galimybiu uzsukti i servisa. Kazkada keiciau pas meistra savo senesnio W124 gumini dirza, tai neatrode, kad labai sudetinga. Gal kas esat pats keites? Gal galit patarti nuo ko pradet?

Tomskis 2010-10-22 18:55

w124 ir w210 tai tikrai labai paprasta, kai zinai ir moki tai 5min, pakeisciau uz alaus buteli :) o vat CDI motoro nesu ciupinejes, negaliu pasakyt

augi$ 2010-10-22 19:04

o 320 cdi kaip su dirzo pakeitimais..reiktu jauciu ir man keisti nes nekeista sn metu!

MrBIG 2010-10-22 19:16

Citata:

Pradžioje rašė augi$ (Post 105158)
o 320 cdi kaip su dirzo pakeitimais..reiktu jauciu ir man keisti nes nekeista sn metu!

Siuliciau atidarius kapota paziuret i itempejo "rolika", jai ans nesokineja,tada uzdarai kapota,kaip sako rusai,"nemesai dvigateliu rabotat":)

lisas 2010-10-22 19:25

zmogus sako kad dirzas itrukes 5 cm. ir skleidzia garsa.turetu buti pakeitimas nesudetingas manau,nesu tokiai masinai keites,bet pabandyk taip-paimi rakta manau bus zvaigdzute ir uzdedi ant itempimo guolio ir pasuki ji,jis turi pasislinkti truputi kad kad pasijaustu laisvumas kad galetum nuimti dirza.tada nuimi dirza ir uzdedi atgal nauja,tik siulyciau pries nuimant dirza pasipaisyti kaip jis stovejo kad po to nesuktum galvos kaip jis turi eiti.ir viskas-5 minuciu darbas.vienas man paskambino ir paprase uzdeti dirza nes nuimti tai nueme o uzdeti nebezino kaip-sake visaip bande,bet lieka dirzo :xx:

MrBIG 2010-10-22 20:10

Citata:

Pradžioje rašė lisas (Post 105164)
zmogus sako kad dirzas itrukes 5 cm. ir skleidzia garsa.turetu buti pakeitimas nesudetingas manau,nesu tokiai masinai keites,bet pabandyk taip-paimi rakta manau bus zvaigdzute ir uzdedi ant itempimo guolio ir pasuki ji,jis turi pasislinkti truputi kad kad pasijaustu laisvumas kad galetum nuimti dirza.tada nuimi dirza ir uzdedi atgal nauja,tik siulyciau pries nuimant dirza pasipaisyti kaip jis stovejo kad po to nesuktum galvos kaip jis turi eiti.ir viskas-5 minuciu darbas.vienas man paskambino ir paprase uzdeti dirza nes nuimti tai nueme o uzdeti nebezino kaip-sake visaip bande,bet lieka dirzo :xx:

Pats esu mates,sprinteriui 2,2cdi dirzo atleidimas uzima 3-5 sek.jei turi pasiruoses "stiftuka' jei W203 2.2cdi is virsaus ,tada 30sek. na jei 2,7cdi pridekim dar 30sek. Jau paprastesnes dirzo atleidimo sistemos turbut neimanoma sugalvoti.:drug:

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 09:15.