![]() |
Del apsuku sokinejimo
sveiki.as cia naujokas.neseniai isigijau MB E 200 96 m. uzvedus automobili ir bunant ant laisvu apsuku,rodykle juda tarp 500 ir 1000 apsuku.cia taip turi buti ar ne?gal cia pulsuoja auto?o gal kitos bedos?buciau dekingas uz info:)
|
sveikas prisijunges.sveikinu isigijus teisinga masina.pirmoj eilej patarciau pasidaryti diagnostika-tada tiksliai zinosi kas yra,o cia mes galime tik spelioti ir bandyti patarti.drysciau manyti kad oro srauto matuokle kalta
|
Citata:
pas mane taspats buvo puse motoro pakeiciau |
diagnostika dariau,bet man nieko nesake,kad kazkas butu blogai.kompas rode,kad viskas normaliai su automobiliu.buvo ten kelios klaideles,bet daugiau nieko rimto...zodziu net nezinau nuo ko pradeti.pas motorista turbut reiktu vaziuot ir rodyt,kas ir kaip.o oro srauto matuokle geriau nauja pirkti ar is sroto padeveta ieskotis?ka patartumet?beje,kokios kainos vaiksto?
|
Citata:
variklistas nieko nepasake irgi tai pakeiciau oro srauto matuokle,lendo zonda,droseline visa ir nieko nepasikeite tada lindau prie itampos keiciau laidus zvakes ir t.t. o kaip ten palieziau tai kapsejo pinigeliai nes liga pas juos su pravodke trunija ji ten bet esme pakeitus laidus zvakes ir babyna praejo |
taip kad siuliciau pradeti nuo ju
tai yra laidai ir zvakes |
Tai pas jį galbūt dyzelis?
|
ne dyzelis pas mane.benzas 2 litrai.tai reikes zvakes sukiotis ir laidus pirktis naujus...gal praeis:)zodziu optimizmu cia nekvepia:)
|
Citata:
|
viska nauja pirkot ar padevetas ieskojot?ir kiek grubiai visa tai kainuot turetu?
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 15:08. |