![]() |
W124 Kaip išimti pečiuko radiatorių?
Sveiki, šiandien norėjau išimti pečiuko radiatorių, nes turiu įtarimą jog pro jį antifrizas bega, nes kai įjungi ventiliatorių užsitraukia langas per akimirksnį ir nemalonus kvapas jaučiasi, ir dinginėja antifrizas iš bakelio. Esu nusiardęs visą priekį išėmęs valytuvą, po keleivio kojom viską nuardžiau ir po vairu plastmases nuėmiau ir vistiek nematau kur jis yra. Prašau padėti :wave:
|
Tai jei jau tiek darbo padariai imk ir panele i lauka :) Nes neprieisi niekaip kitaip prie peciuko :)
|
O ten daug darbo panele išimti? gal užtektu dalinai patraukti nuo stiklo ir būtų galima išimti radiatorių?
|
Manau bus paprasciau issimti visa nes bus patogiau dirbti:) Kad ir atitrauksi nk nesigaus. Nera sunku ja isimti reikia tik keleta varzteliu atsukt ir atjungt ka reikia:)
|
Kaip manai speed pagal mano nusakytus požymius gali būti jog radiatorius praleidžia antifrizą? Nes man niekas daugiau nešovė į galvą :confused:
|
perbrauk pirštu per stiklą iš vidaus apačioj ties ventiliacijos angomis ir palaižyk tada tą pirštą - jei skonis bus saldus tai pečiuko radiatorius 100 proc kiauras.
O geriausia pirštu braukti per užrasojusį stiklą kai paduodi šilumą. Senas metodas, kurį dauguma žino |
Gerai pabandysiu :)
|
jei antifrizo garų ant stiklo nepapuola tai jokio saldaus skonio nebus, o antifrizas yra saldus skystis
|
Kad saldus tai žinau, bet tokio nustatymo metodo nežinojau, dabar žinosiu :aciu:
|
Va tau viska issamei papasakojo :)
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 06:17. |