![]() |
Ima labai daug duju W208
Sveiki kolegos :) sendien sumasciau pabandyti ar mano "agurkas" vis dar vaziuoja an duju :) buwau nevaziaves an duju turbut kokius 1.5 metu, nusprendziau iseiti atostogu darbe, o per atostogas benzino nepils tai sakau pilsiu uz savus bet jau dujas. o kagi uzsipyliau pilna baka nuvaziavau 130 km ziuriu uzgeso 3 is 4 lempuciu uzsusku i degaline prisipyliau 22 litrus manau daugokai kame bedos gal kas ka patars :) dekui.
|
nuvaryk pas dujistus ka sureguliuotu dujas, jei tiesiogines, tai jei buvai kada atjunges akumuliatoriu viskas issireguliuoja ten, tuo labiau kad toki ilga laiko tarpa ju nenaudojai. mano draugui tiap budavo ant mitsubishi montero, akumuliatoriu atjungi ir dujas riek reguliuot nes ima nezmoniskai.
|
kokios kartos dujos ? :) gal nuo to pradekim
|
Citata:
|
nzn kokios kartos :) kai dejau pries 2 metus tai "sustresniu" nebuvo :)
|
nu gaunasi 19 man atrodo kaip as skaiciavau :) bet man anksciau imdavo max 13-14 jau cia su sunkia tapke :) reikes ryt nulekti kad paziureti dujininkai :)
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Jo paregulevo kazka kompa prijunge ir viskas OK :) nes tipo kai akuma atjungi nusireguliuoja kazkas ten. o as keiciau akuma tada :) ir seip buvau gal kokius 1.5 metu nevazeves an duju :)
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 07:33. |