![]() |
Salono filtras
Gal pagal mano VIN gali kas pasakyt ar stovi pas mane salono filtras ar ne? Kiek žinau 124 modeliai nuo 93 metų tik tą turėjo, bet kai pas mane yra klima įdomu yra ar ne, nes kažko mažokai oro paduoda iš lauko, nes norėtūsi stipresnio vėjo salone. Tingiu ardyti tas plastmases po valytuvu, nes nagams šalta. Išardyčiau pažiūrėčiau bet kaip sakau tingiu dabar
WDB1241881F232432 S124 92m |
Stai kolega - prasom, tik gal dar Edgis tegu patikrina, nes dar gerai as programos neperprates :geda::wave::
http://i619.photobucket.com/albums/t...vadinimo-2.jpg |
Citata:
|
na šią schema matau išmetė pagal mano VIN tai reiškia reiks ardyt plastmases ir jo paieškot :aciu: kaip ten viskas ardosi žinau puikiai tik dar kol kas tingėjau :D
Dar kartą esu dėkingas ir lenkiu savo pliką galvą |
tereikia pakelti gumą kuri yra žemiau valytuvo ir matysis ar yra filtras ar ne. :wave:
|
As tai nieko nenuiminejau pasvieciau su pruziku giliau po valytuvu ir matosi ar yra jis ar ne labai aiskiai. Kazkaip galvoju, kad turetu pas tave but, komplektacijos musu vienodos galima sakyt abi masinos is italu. Gal ir nebutinai, bet as tik taip galvoju ;)
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Ta programele sveria visus 25 gigus kazkur. Blyn neturiu tos nuorodos, Edgis gal issisaugojes turi. Jis ja man ir numete.:geda:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 07:28. |