MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   C Klasė (W202, W203, W204, W205) (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=156)
-   -   Kokią funkciją atlieka „kiaušiniai“? (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=5957)

xxxkesa 2010-12-07 12:28

Kokią funkciją atlieka „kiaušiniai“?

sveiki. gal kas galit paaiskint kokia funkcija atlieka vadinami ''kiausiniai'',nezinau kaip jie kitaip vadinasi kurie jungiasi ant peciuko slangu.is karto didelis aciu
180c benzinas 1994m

ldalius 2010-12-07 12:38

klausinėji vardan sportinio intereso ar yra bėdų? Jie priklausomai nuo valdymo bloko duodamų impulsų skaičiaus atidaro arba uždaro karšto antifrizo patekimo kiekį į salono šildymo pečiukų radiatorius arba radiatorių (jei pečiukas vienas ir kiaušinis po kapotu irgi vienas)

lisas 2010-12-07 13:44

issamiai paaiskinta-saunu

xxxkesa 2010-12-07 16:38

Citata:

Pradžioje rašė ldalius (Post 113882)
klausinėji vardan sportinio intereso ar yra bėdų? Jie priklausomai nuo valdymo bloko duodamų impulsų skaičiaus atidaro arba uždaro karšto antifrizo patekimo kiekį į salono šildymo pečiukų radiatorius arba radiatorių (jei pečiukas vienas ir kiaušinis po kapotu irgi vienas)

kazkaip mazokai sildo salona ir nebezinau ko griebtis pakeiciau termostata maniau kad gal per mazai temperatura pakyla bet vis tiek tas pats siaip tai temperaturos rodo kazkur nuo70 iki80 laipsniu gal taip ir turi rodyt nors ant termostato uzrasyta gal 87.o visa esme tame kad variklio galva buvo nuejus ir privire daug koses pakeiciau varikli ir viska isploviau tik peciuko nebuvau isemes kiek pavyko tai per slangas ir dabar man dar vis tos koses kartais islenda todel ir pamaniau kad galejo tuos kiausus pastrigdyt tik nezinojau ka tiksliai jie daro.dar klausimas pas mane tie kiausai du tai ir peciukai du?:geda:ACIU UZ INFO:aciu:

mikis 2010-12-07 16:53

jeigu du kiausiukai, tai galima reguliuot temperatura keleiviui ir vairuotojui. jeigu yra vienas, tai jis bendrai reguliuoja masinos temperatura. kaip kiausiukus prasivalit, susirask info skiltije pasidarit pats, tik nepersistenk kai juos atidarinesi, tos pludes labai lengvai luzta :)

Citata:

Pradžioje rašė xxxkesa (Post 113929)
kazkaip mazokai sildo salona ir nebezinau ko griebtis pakeiciau termostata maniau kad gal per mazai temperatura pakyla bet vis tiek tas pats siaip tai temperaturos rodo kazkur nuo70 iki80 laipsniu gal taip ir turi rodyt nors ant termostato uzrasyta gal 87.o visa esme tame kad variklio galva buvo nuejus ir privire daug koses pakeiciau varikli ir viska isploviau tik peciuko nebuvau isemes kiek pavyko tai per slangas ir dabar man dar vis tos koses kartais islenda todel ir pamaniau kad galejo tuos kiausus pastrigdyt tik nezinojau ka tiksliai jie daro.dar klausimas pas mane tie kiausai du tai ir peciukai du?:geda:ACIU UZ INFO:aciu:

driuliauskas 2010-12-07 19:52

Citata:

Pradžioje rašė xxxkesa (Post 113929)

kiausiai turetu buti du. tema apie valima yra http://mb1.lt/showthread.php?t=1638
radiatorius vienas. Ir dar, chebra nemaisykit. Voztuvai reguliuoja istekancio antifryzo sroves, o ne itekancio y salono sildymo sistema.

ldalius 2010-12-07 19:59

būna modelių ir su vienu kiaušu, jei stovi klimato kontrolė įmontuota

driuliauskas 2010-12-07 20:01

Citata:

Pradžioje rašė ldalius (Post 114038)
būna modelių ir su vienu kiaušu, jei stovi klimato kontrolė įmontuota

na mano alaus bokalo dugnas rodo, kad pas ji du :)

ldalius 2010-12-07 20:02

Citata:

Pradžioje rašė driuliauskas (Post 114039)
na mano alaus bokalo dugnas rodo, kad pas ji du :)

nesiginčyju :xx:

NISMAS 2010-12-07 21:58

ju pagrindine funkcija gaminti buozgalvius, sorry uz ot bet nesusilaikiau :juokiasi:

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 18:32.