![]() |
W210 Elegance sedan, spyruokliu kietumo zymejimas
Sveiki, pas mane Avangardas labai kieta vaziuokle, jokio komforto vaziuojant. Noriu ideti amortizatorius ir spyruokles nuo Elegance. Koks turi buti zymejimas ant Elegnace spyruokliu ? nes srote gali bet kokius parduoti kaip no Elegance. Arba geriau deti nuo Classic, kurie minkstesni ?
|
Citata:
|
susidesi nuo elegance bus kaip dzipas :ne: jei labai jau kieta paziurek gal spyruokles luzusios prieki nes cia liga ju.
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
Mašinos amortizacijos kietumas dar labai priklauso jei buvo jau sudėti pigūs kinietiški amortizatoriai. Mano buvusiam w124 buvo parėję galiniai amortizatoriai ir buvau sudėjęs kitaiskus - tai gal tik mėnesį iškentėjau su jais ir sudėjau vėl originalius, nes su tais kitaiskais galas šokinėjo kaip kad išvis būtų toks jausmas kad jie neveiktų |
aciu uz patarimus:aciu:, pirksiu nuo Elegance tada.
Kaip galvojat sitos kainos normalios uz Elegance pakaba ? "spyruokles pr. po 160, gal. po 150, amortikai pr. po 140, gal. po 130. Detales naujos.Turiu vietoj" bendra kaina iseina 1160 LT, kazkaip brangoka nors ir srote |
na dėl spyruoklių tai kainos kaip už naujas padorios, bet amortizatoriai kokybiški (bent jau artimesni originalui) tai tikrai turėtų kainuoti brangiau. Tokia amortizatorių kaina labai panaši į kinietiškų su parduotuvės antkainiu. Pasidomėk gamintoju,
oi sorry, žiūriu pataisei pranešimą, kad detalės šrote. Pirkau pakabos detales vienam w210 Panevėžio šrote prieš du gal mėnesius nuo anglo elegance: priekines spyruokles abi ėmiau už 200, amortizatorius abu už 200, galines spyruokles už 150 abi. Galinių amortikų nebebuvo, tai klijentas pirko naujus (kainos neklausiau, nes mačiau kad buvo kitaiski) |
sveiki.gal zinot kiek kainuotu fara priekine w210?
|
Citata:
aciu kad kainas paraset, bandisiu nuvaziuoti i dydziausia Vilniui Mercedes srota gal ten ka padoraus suras uz panasias kainas. |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 06:19. |