![]() |
W220 Distronic
Sveiki, meta man distronic'o klaidą. Bet ne tai bėda, bet yra ta, kad kai dega ši klaida, tuomet auto netraukia išvis, apsukos pakyla iki dviejų su puse tūkstančio ir viskas, maximaliai 140 važiuoja, seniau išjungdavau ir įjungdavau auto, klaida atsijungdavo ir vėl normaliai važiuoja, o dabar jau nebe. Įmanoma kaip nors tą distronic'ą išvis atjungti, kad jis neveiktų, bet auto normaliai trauktų ar turit gal dar kokių papildomų minčių? W220. Nes jau atsibodo pirmąją juosta vilktis.
|
Citata:
|
manau , kad beda yra variklio gedimas, todel ir netraukia, o distroniko klaida meta del to, kad sios sistemos yra glaudziai susijusios
|
Tech1, ne, variklis sveikas, puikus, vakar vėl buvo atsijungus klaida distronico, tai iškart traukia puikiai, išmeta klaidą, ir iškart apsukos kyla tik iki dviejų tūkstančių. Kai pradėjo balos atsirasti, o aš kelyje nešliaužioju, tai tada ir pasidarė, nes laidai visi, viskas sušlapę, permirkę, gal trumpina kas ar ką, laukiu eilėj dabar, pažiūrėsiu, ką man pasakys, tik teiravausi ne bėdos nustatymo , o ar įmanoma kažkaip išvis jį atjungti, nes negali būt taip, kad jei jis yra įmontuotas į auto ir tu jį išimsi kažkada, tai jau tada netrauks auto niekad, kažkaip galima atjungti. Tik, kaip sakiau, eilėj stoviu, o važiuot reikia dabar, o ne rytoj.
|
manau galeciau isinstaliuot
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 15:11. |