MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Off Topic (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=106)
-   -   Gal kas lauko tenisa losiat ? (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=6274)

Luksha 2011-01-19 19:07

Gal kas lauko tenisa losiat ?

Gal kartais yra megeju lauko tenisa palosht vilniuj ? Nes pats loses esu pusantru metu ir pertrauka dar puses metu bo neturiu su kuo zaidzia , uztingo visi :) Gal atsirastu kompanija ?

Tomskis 2011-01-19 19:12

pora kart esu bandes, seip nesu zaidejas, bet mielai suzaisciau, koki meeta galima butu padaryt kortuose :)

Shalomm 2011-01-19 20:30

Aš žaidžiu, bet Klaipėdoje :xx:

lisas 2011-01-19 20:38

esu bandes losti su tokiu zmogum kuris geriau uz mane zaide,tai nuvaike kaip koki suni ir specialiai i kampus musdavo,kad reiketu is vieno kampo i kita begioti.ne man sis sportas-daug begioti reikia,nors sportas tikrai labai aktybus

Luksha 2011-01-19 20:41

Citata:

Pradžioje rašė lisas (Post 124115)
esu bandes losti su tokiu zmogum kuris geriau uz mane zaide,tai nuvaike kaip koki suni ir specialiai i kampus musdavo,kad reiketu is vieno kampo i kita begioti.ne man sis sportas-daug begioti reikia,nors sportas tikrai labai aktybus

na as su treneriu losdavau, tai principas panasus, ruosia tave judeimui aktyviam ir susikoncentravimui, gryzdavau ir krisdavau i lova. Bet malonumas treniruotis su treneriu yra brangokas :) Bet jei nieko nerasiu tada teks jau ka bedarysi.

Citata:

Pradžioje rašė Shalomm (Post 124103)
Aš žaidžiu, bet Klaipėdoje :xx:

teks laukt kol as persikelsiu i klaipeda arba tu i vilniu. :xx:

augi$ 2011-01-19 20:53

1 Attachment(s)
Svx..loses kazkada tenisa tik savo malonumui ir lankiau treniruotes pries n metu..butu neblogai kada pabandyti gal prisiminciau igudzius:)

Luksha 2011-01-19 21:01

Citata:

Pradžioje rašė augi$ (Post 124133)
Svx..loses kazkada tenisa tik savo malonumui ir lankiau treniruotes pries n metu..butu neblogai kada pabandyti gal prisiminciau igudzius:)

dw siausiam kada vakare :) butu gerai aisku pastoviai po darbo ar pan:)

Tomskis 2011-01-19 21:12

o kiek kainuotu pvz malonumas issinuomot kortus, kad padaryt meeta, pazaist kokiem 10iai zmoniu vakarui ? reiktu ir raketes issinuomot

augi$ 2011-01-19 21:22

Citata:

Pradžioje rašė Luksha (Post 124151)
dw siausiam kada vakare :) butu gerai aisku pastoviai po darbo ar pan:)

Na galima pabandyti! tik reiktu pries tai pasipraktikuoti nes jau simtas metu raketes rankoje nelaikiau ir raketes reik gyliai is spintos istraukti:).. ,o kur cia teniso kortai yra..berods seb arenoje? va tomskis sake prisijungtu ..kas dar? :)

Luksha 2011-01-19 21:24

Citata:

Pradžioje rašė augi$ (Post 124193)
Na galima pabandyti! tik reiktu pries tai pasipraktikuoti nes jau simtas metu raketes rankoje nelaikiau ir raketes reik gyliai is spintos istraukti:).. ,o kur cia teniso kortai yra..berods seb arenoje? va tomskis sake prisijungtu ..kas dar? :)

jo tik ten , is anksto uzkalt reiketu ir jei kketuriese tai kokia pora val :) dar gal atsilieps kas :)

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 17:05.