![]() |
C220 W202 priekiniu stabdziu disku keitimas
Sveki visi
Gal kas susidure su w202 priekiniu neventiliuojamu stabdziu disku keitimu? Ar tinka nuo w201? Zinau,kad w203 jau tik ventiliuojami ;) . Daugelyj aplinkiniu lauzynu yra tik ventiliuojami... O gal man iseitu neventiliuojama pakeist ventiliuojamu :bounce:. mano masinytes stabdziu sistema- "Lucas" firmos. Labai buciau dekingas uz info :aciu: |
Ar tik ne tu man šiandien skambinai su tuo pačiu klausimu? Yra ir neventiliuojamų. O keičiant į ventiliuojamus reikės pakeisti ir suportus
|
Citata:
|
Aga as ir skambinejau, Kazkur girdejau,nei manas neapgaudinejo,kad trkim audi atseit neventiliuojamus galima pakeist ventiliuojamais ir visai nereikia keist suportu
|
Citata:
|
Nu viskas aisku... Blemba as bijau,kad nebutu toks juokas- nusipirksiu 201'o stabdziu diska,o kai man ji reikes uzdet,tai jis gali ir nebetikti... Edgis gal turi mano masinytei tinkanti vairuotojo puses sparna raudonos [vysnines] spalvos su skyle posukukui?
|
o tai kodel negali nusipirkt w202 stabdziu disku?
|
Citata:
|
Vat tame ir yra beda,kad as nebespejau siandie disko nusiimt,o ryt nuo pat ankstaus ryto vaziuoju i darba
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 02:49. |