![]() |
W210 kaip pagerinti garso izoliacija?
W210 E300 D. 96. Avantgarde. Kaip rasti Nesandarumus ir kuo juos geriausia pasalinti? Nes vaziuojant girdisi laukas, kazkur tarp variklio ir paneles.
|
Citata:
|
Citata:
|
jo lb daug laiko nuimt panele , isklijuot pertvara bitumu ir pusta guma , medziagom isleisi iki 100lt :) tai tikrai didele pingu suma :DDDD:lithuania:
|
Citata:
|
Istikruju abejoju ar begalima ir ar apsimoka kazka gimdyti su ta izoliacija,w210 dyzeliai visi triuksmingi,teisingas pirmas patarimas,keisti mersiuka.
|
Viskas padaroma. Vienas mano pažįstamas (tuo pačiu ir klientas:D) savo E290TD pasidarė papildomą garso izoliaciją. Tiesiog išsiardė saloną, nusiėmė kilimus ir po jais išklojo garso iziliacine medžiaga. Taip pat padarė keliose vietose po panele. Tik reikia noro ir laiko užsiimti:wave:
|
šiaip tai esu du w210 perrinkęs, tai galiu pasakyti, kad vien nedidelė skylutė, jau gali buvimą salone padaryti ne tokiu mielu. Savo dabartiniam dujas dėjau, tai teko išimti skylę į saugiklių dėžę užkemšantį paraloną, tai garselis ir dar kaip pasikeitė, dar prie vairo tas guminis kūgis ant ašies garso praleidžia normaliai, o daugiau tai visur per visa pertvarą eina vientisa garso izoliacija, vietomis net tikrai storoka.
|
Nuimk viska, bitumu isklijuok graziai ir dings visi garsai.
|
as savo w208 vasara dejauaparatura ir isklijavau visa garso izoliacija.taip kaip masina buvo perdazoma tai daug sunkumu man nesudare viska isklijuoti garso izoliacija,tik kainuoja zymiai daugiau nei 100lt.na zinoma as klijavau visa salona,bagazine,duris is abieju pusiu,tai garsas zymiai sumazejo.pirkau garso izoliacija klaipedoj,kur garso aparatura prekiauja ir ji buvo dvieju rusiu-viena paprasta juoda su plausu kazkokiu,o kita su tokia stora folija padengta ir isspausti tokie mazi kvadratukai.del garso salone gali buti dar kaltas priekinis stiklas-jai jis buvo keists ir blogai priklijuotas,tai kai autostradoj leki gerai girdisi svilpimas salone ir variklis.yra teke toki sposa aptikti merse kaip tik 210
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 11:04. |