![]() |
MB W208 rodo klaida BAS
ka ji reiskia? :):zenklas:
|
Citata:
|
sveikas.man irgi buvo uzsidegusi ta klaida.nuvariau diagnostikai,tai nenudziugino.sake kad reikia keisti prie abs siurblio ta elektra valdomus adatinius voztuvus (ar kazkaip panasiai vadinasi) na ir kaina ju apipet.ebay ziurejau naudoto tai ar 600 svaru prase.na bet esme ne tame.buvo pas mane keleivio puseje grindu kilimas visas slapias-leido vandeni i salona per peciuko varikliuka,tai pasalinus ta beda,dingo ir klaida.ten kiek maciau po kilimu kur keleivio kojos remiasi i ta vieta kur salonas perskirtas su varikliu yra toks skardos gabalas ir ant jo yra kazkokiu kompu ar dar kokiu nesamoniu prikabinta ir jie pas mane mirko.tai pasiziurek gal ir pas tave ten yra vandens
|
Citata:
nes kai vaziuoji pavyzdziui simtu tai ir stabdai taip puse pedala spaudi,biski musa i pedala,galvojau cia abs,bet kai technine buvo praeita rase kad kaladeles nelygios ta prasme viena puse norm stabdo kita ne,nu ir gaunasi :) |
paburciau kad pagedo viena relike, bet nesu dar tikras, reikes palaukti kol papildomos lempos uzsidegs arba nebeuzsives, ir nebeis padaryti diagnoses :)
|
Citata:
nu va vaziavau,viskas ok jokio BAS nebuvo gal nesvarus davikliai kokie buvo ar dar kas |
man ir uzsidega Brake assist BAS ir kartu dazniausiai uzsidega elec. stabil. prog. ESP ir tada automatiskai neveikia bent ESP, abs veikia stabdant. delto BAS isvis nzn ka jis daro. Isjungi varikli, uzkuri ir vel viskas gerai, buna uzsidega tos dvi klaidos greitai, buna negreitai, tai yra iskart arba po keliu min, buna ir pusvl neijungia.
Jei i diagnostika nuvarysiu tai ka ten papasakos kad davikliai neveikia tie ir viskas, bet ziuriu cia hebra sneka kad gali but ir smulkmena kokia(rele, ar dregme kaupias ten kur nereik) |
Citata:
|
Citata:
|
Nusiusk kebulo numeri vampyrui paziures gal tavo masinai priklauso ir yra aktyvus KDM BAS bloko.
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 14:55. |