![]() |
MANNOL variklio tepalas
Sveiki, gal kas naudojat arba esat girdeje apie variklio tepala Mannol ? Gariunuose jo kaina 5L/50LT 10w-40. Kiek esu apie ji skaites tai atsiliepimai labai skirtingi, kokybe ligina su Kinetisku tepalu, bei jie tepalo patys negamina o perka is Belgu ir ispilsto Voketijoj. Bet jo kaina labai viliojanti.
|
Esu naudojes ir viskas gerai :) ir sintetinius ir pusiau sintetinius. Draugas prekiauja tai esu pirkes ne karta. dar nei vienas variklis neuzkale. :)
|
Jo jie nauji sitoi rinkoi yra, mano draugas apsagoi su tepalais dirba, tai sake ten kazkas i motul panashaus. vnz tike tiek kad pigus, o tepalo savybes tos pacios islikusios :D gali drasiai pirkt.
|
bet gariunuose as nepirkciau, parduotuvej gal jie ir geri, o gariunuose pats pazystamas vienas is backos pilsto i skirtingu firmu butelius ta pati tepala :)
|
Citata:
visus tepalus kur perkat bankese, is backu ir vagonu. :) bet vel isskyrus gariunus :D |
as perku is Girilis, jie jais prekiauja
|
Mannol tepalas yra labai geras seniem dyzeliam , bet labai blogas ziemos metu,nes labai sutirsteja,sunkiai vedasi masina ziemos metu
|
Ziurek nepritaupyk 10lt ant tepalo, kad po to nereiketu verkt kad mersai geri baigesi ties senesniu modeliu negu tavo.
Kaina isties daug ka pasako, nes net pigiau negu Pemco |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 09:13. |