![]() |
Del keiksmazodziu forume
Kaip ash galejau praleisti,savo brangaus Kolegos Gimtadieni ? :geda: Sveikinu Tave su Gimimo Diena :ploja::metal::pepsi::sirdys::ralis::vynas: (gimtadienis jauchiu ne tavo,- bet nesvarbu,- svarbu pasveikinau ) :xx::xx::xx:
P.S aplamai,-cenzura tai kvailyste.Sedzhiu vienam forume jau 6 metai,tai ten irgi buvo cenzura.bet su laiku zhmones atsisijojo ir liko tik seni vilkai,ir nesvarbu,kaip ishreishki savo minti, niekas net demesio nebekreipia,- papraschiausiai jei pats pradesi jau zhiauriai poshlinti, tai pasirodysi,kaip koks BYDLA, ir viskas. O mano kaime net per tv vienas kita organais shiaria ir tai yra normalu,- nereikia kreipti demesi i visus marazmus ir vsio :) |
Citata:
|
Del keiksmazodziu forume
Citata:
P.S pas mane nuo pirmadienio ir taip jau greiti apriboja nuo 120 iki 110km/h. su potekste,kad zhmones sutaupys daugiau pinigu, tokiu atveju man norisi paimti kalasha,ir irodyti visiems istatymu kurejams,kad mano pinigines storis,tai mano asmeninis reikalas :) |
Citata:
bene 20 masinu siandiena, ne vienos kur nebutu apgaules :D |
Citata:
Citata:
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
nzn, cia pirmas forumas kur negalim pasikeikt kartais :D kiek esu dalyvis kituose.
nei cia keiktis gerai, nei grazu. Bet kad jau per daug pedantishkai i tai ziurima tai faktas :D |
nesakau kad gerai keiktis, bet bachurai esam, visko nutinka :) ne mamu klubas juk :D
|
Citata:
mes galim pakelt ta keiksmazodziu nashta!!!! |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 17:17. |