![]() |
Kilimeliu fiksatoriai
Gal kas ka yra sumastes del kilimeliu fiksatoriu? nes pas mane originaliai nera ju, o keleivio sedynes kilimelis vis vazineja. pas mane maziau, nes stengiuos nesimalt:D bet vistiek labai nervuoja, nes poto jie susiraito. Tiek originalus, tiek visi kiti :(
|
Citata:
tai principas toks kad fiksatorius taip sukanda kilima, panasiai kaip skalbiniu segtukas tik su dantim o kitas jo galas su tokia adata ir kabliu smeigiasi i masinos grindis |
as tai savaip issprendziau ta problema, gal nufotkinsiu rytoj... tereikia truputi virvutes ir tokio seno metalinio (nezinau kaip pavadinti) laikykiuko nuo mamos uzuolaidu. segtuka pririsi prie sedynes o segtuku kilimeli.. :D
|
tai ir pas mane panasus segtukas kaip tie senoviniai uzuolaidu budavo
|
As tai priklijavau lipucke ant kitos puses kilimelio ir puikiai prikimba prie masinos medziagos :)
Nezinau kaip lietuviskai lipucke vadinasi, kad aiskiau butu: http://www.chainreactioncycles.com/I...inal/51732.jpg batai su lipucke uzsisega. Be to, lipucke senukuose pirkau. Gal virs metro juosta supakuota, bet kainos nepamenu :wave: |
variantus du bandziau:
1. Lipucke 2. Mersiniai stori kilimeliai nauji, kai geri kilimeliai, tai ir neciuozineja :) |
pas mane ir mersinis. tipo neciuozineja, pas mane tai dar dzin, bet keleivio sedynej neimanoma. pastoviai pataisau :D gal drauge keistai kojas laiko:D
|
Citata:
|
sedek kaip nori ar mergina ar ne vistiek glamzosi pas mane irgi keleivio nesamone gaunasi :D :D
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 21:09. |