![]() |
Reikia informacijos apie stabdziu kaladeles
Gal zinote del stabdziu kaladeliu ka nors. Pas mane vakar kompas ismete,kad reikia keisti kaladeles. Tai galvoju ar reikia butinai keisti ar dar galima vazineti?
|
Citata:
Del kaladeliu davikliu - labai gerai sugalvojes mercedes NEvienkartinius daviklius, PVZ bmw daviklius reiketu keisti kiekviena karta keiciant kaladeles, o MB tereikia pakeisti kaladeles o davikliai tiks seni... Sis bei tas susitaupo:laugh::laugh::laugh::laugh::laugh: |
Citata:
|
Sveiki vyrai, as ir susiduriau su siokia tokia problemele, pakeiciau sendiena savo MB c220 stabdziu kaladeles nes jau kompas man rode karts nuo karto. Tai vat pakeiciau tik priekines dar. Idejau atgal tuos pacius laidelius, tie plasmasiukai paluzinejo kai nuiminejau, bet vel juos istaciau pakeites. Dabar pastoviai dega kaladeles. Ar del to kad seni laideliai, ar del to, kad kompe kazkur isirase informacija ar kazkas panasaus. Gal reikia pajungus istrinti informacija. Nes tipo girdejau, kad pakeitus daug kam taip buna.
|
reikia, liaudiskai tariant, istrinti klaidas :) pasiieskok koki drauga, ar ka, kuris prijungtu prie kompo ir istrintu klaidas, nes pas elektrikus sis darbas kainuos ~50lt (Marijampoleje) :confused: o tai yra vos keliu minuciu darbas...
|
Citata:
jo as kazkada esu junges, jau trinem. Buvau pas elektrika kaina buvo 50lt. Gerai, kad pajungiau, parode sugedusi oro srauto davikli, keiciau kaina 70lt kazkur |
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 11:39. |