![]() |
Pilnas ESP isjungimas?
Kaip visiskai isjungti ESP?-labai jau norisi paleist savo 240 arkliu kaimene pasilakstyt be vadziu:) (kiek atsimenu ant W124 tai saugikli reikdavo isimt arba papildoma mygtuka statyt kad nutraukt grandine-o kaip pas W211)
|
kad 124 nebuvo esp :) pas tave berods reiktu abs saugikli isimt, bet gali prisizaist su elektra taip :)
|
gal ne ESP vadinosi bet kokia tai stabilumo kontrole pas W124 kupa tai buvo kiek pamenu-gal naujesniu metu-paskutinis kupas su kuriuo svilinau padangas buvo 3.2l-24V
|
na dėl elektros sistemų nepatarsiu (išaugau iš to amžiaus), bet noriu paklaust jei ruošiesi padangas svilinti ar pusašiai po granatų gumų chamutais nepapuvę?
|
man isvis keista butu matyt 211 driftinant, kazkaip nesiderina, tas pat kas limuzinas saules piestu, ne ta masina zodziu
|
kuom blogai W211 driftas :D labai puikiai atrodo :)
<iframe title="YouTube video player" width="440" height="310" src="http://www.youtube.com/embed/-AW6hfzERGY" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> |
Citata:
Toliau atsakau-kam masina jei bijot padriftint su ja?-ka?-nezinau kaip jums bet man mano MB turi teikt man malonuma ir kas svarbiausia as nesureiksminu modeliu ir kainu-buvo laikas man labai patiko vazinet su W123 ir labai tuo didziuojuosi, bet niekas nestovi vietoje-jei as noriu kartais paleist savo W211 arklius i trasa tai nestabdykit manes mieli kolegos-man visiskai nusisvilpt tai limuzino klase ar ne-vyrai-reikia daaukt iki tokio lygio kad nebijot pasidziaugt be baimes ir 211 ir 220, ir 221 ir galu gale 212 Visiems respect'as P.S. provokacija eilini karta pavyko:)- |
Na nezinau, bet pas mane yra toks mygtukas salone, vadinasi ESP off, ji paspaudus bandziau semens arenos aisktelej padriftint ziema, tai auto nesugebejau suvaldyt. Tad nereikia jokiu saugikliu lupt. Nebent ne apie ta pati snekam...
|
Citata:
|
gali pabandyt istrauki saugikli kuris uz abs bloka atsako.
as uz :) ir limuzinams reik duot pasilakstyt. kazkur maciau youtubei vaizeli kaip w140 s600 lekia keliukais. grazu ziuret kai ant lenkimo iseina, pasmao visi arkliukai :) |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 21:29. |