![]() |
w124 spidometro trosas
sveiki! pakeiciau spidometro trosa i nauja, nes girgzdejo, dabar greiti rodo strelei virpant ir su tiksejimo garsu is spidometro,kas galetu but?gal kas susidure esat?
|
kiek su mates w124, pas visus virpejo strele iki kokiu 40-50km/h, paskui nustoja, o pas mane tiksi kartais kai nunulinu, ir matosi kad skaicius nepersivercia, bando persiverst, bet pastringa ir tiksi, pabandai dar nunulint kelis kartus ir susitvarko
|
Citata:
|
nu ikisau kiek galejau..gal ji galima prailgint, ta viduriuka pati?gal torosas nekokybiskas..
|
kiek esu traukes 124 spydika, kitaip troso neimausi, jeigu biski nedakisi, neina uzsukti verzles, o jei ikisi ir uzsisuka, ji ir uztraukia trosa. visada kai uzsukdavau gerai rodo, ar cia druliauskas sakei del to gali man sokinet strele iki 40km/h ?
|
Citata:
|
visa laika sokineja, kiek bevaziuociau..uzsukau lyg normaliai. o jus pasiekiat trosa uz spidometro neatjungs jo nuo dezes?
|
nu reiks pabandyk persukt trosa, gal nesokinet
|
Citata:
|
pas mane ner fiksatoriaus tokio kaip DIY maciau..pora pirstu ikisu tik..intensyveja ir tiksejimas kazkur nuo 60km prasideda
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 23:29. |