![]() |
Kvadratiniai numeriai
Sveiki. Pameciau numerius. Dabar vaziuosiu issiimti nauju. Norejau paklausti ar galima pasimti kvadratinius numerius jeigu turejau pailgus? Ar kaina skiriasi? Ir as isviso galima. Pas mane ant sabo ten nera jokio remo, kokius nori, tokius dedi.
|
imti gali kokius tik nori, bet kuo tau tokia forma priimtinesnė? Šitas variantas vadinasi sunkvežimių variantas
|
Citata:
|
Citata:
|
Man tiesiog patinka, graziau, kitoniskiau :) Kietai atrodo priekinis numeris kvadratinis ir sone pirkniedytas. Kaip pas Evolution'a :D
|
na taip, yra pas ką tik toks ir tetelpa ar prieky ar gale, bet man tokie ant lengvojo automobilio, jeigu numerių tvirtinimo vietos yra standartinės tai nesižiūri visai. Esu matęs kai ant bamperio vieta ilgam numeriui, o prisuktas kvadratinis - :ne:
|
Citata:
|
Tai jo taip tai levai :confused: Pas mane nera skirtumo. Lygi vieta. Pvz galas http://www.sundialmobiletint.com/pag..._auto_saab.jpg
|
Bent jau pas mus Siauliuose jei neturi pazystamu,tai regitroj labai padlaiziaut turi kad gauti tuos kvadratinius numerius.Turi irodyti kad pas tavo auto toks numeriu tvirtinimas.
|
egisee, o tu garantuotas, kad numerius pametei, o ne pavogė juos tau?
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 07:22. |