![]() |
W210 žieminės padangos
Sveiki,
Ši žiema mano MB W210 bus pirma Lietuvoje. Gal galite patarti kokios padangos būtų tinkamiausios šiam modeliui ( kokie išmatavimai, dygliuotos ar nedygliuotos ). Beje avangarde komplektacija, tad manau reiktų aukštesnių. Iš anskto dėkoju visiems už pasisakymus. |
Citata:
|
Ačiū už info ;) bandysim ieškot R16.
|
Pas mane ziemines 205/55 R16.
__________________ 2000 MB E320 CDI AVANTGARDE |
As irgi sian isigijau ziemines 215/65 R16 dvi dygliuotos dvi ne, tai dygliuotas i gala uzmausiu, kad maziau lakstytu, o prieki paprastos ziemines. Beje su orginaliais diskais paimiau su viskuo uz 550lt, aisku diskai vietomis pabruzinti, bet vistiek manau gerai :)
|
Citata:
|
auto pliuse pilna :) ir tikrai gerai gali nusipirkt ;)
|
Citata:
|
swx, na nezinau kaip tavo atveju bet is savo patirties zinau kad per aukstos padangos r16 215/65 bent jau ant mano avantgardo, tik kad jau pirkau su tokiom ir praktiskai nauji michelin pilot, tai nekyla ranka pirkt kitas, dar bandysiu ziema vazinet. gale tai bedu jokiu, bet uztat priekyje ant posukio jei kokia duobe tai jau bruzinas.. reikejo oro nuleist tai siek tiek pataise situacija, bet sheip nekazinkas. Bet kiek suprantu pas tave elegance tai gal nepasikartos situacija :)
|
o jei pas mane 15 ratai?problemu nebus ziema?:)
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 11:50. |