![]() |
W124 apd svirties padietes apsvietimas
Sveiki, bandziau sutvarkit apsvietima APD svirties padietes, lempute gera ir patikrinau ar daeina srove iki jos tai sroves nera. Is kur eina tas apsvietimo laidas nuo ko pradeti?
|
buvau visa ta centrine konsole nuemes, neatsimenu dabar del to laido, i visa kruva jis atrodo nesueina, o nueina link vairo puses kazkur, gal nuo spydiko?
|
jis turi kartu susijungti su šildymo ratukų apšvietimu man rodos. Neatkreipiau dėmesio ar keičiant reostato padėtį pavarų selektoriaus lemputės šviesa irgi keičiasi ar ne
|
keiciasi
|
tada labai paprasta padaryt peremičkę blogiausiu atveju nuo reguliatorių apšvietimo atrinkus apšvietimo laidą šildymo valdymo bloko fiškėje.
Nors dar pažiūrėk ir patikrink ar pliuso nėra APD apšvietimo lemputės lizde ar masės |
Laidas eina kazkur po vairu i visa kruva laidu kur ji susekt ne taip jau ir lengva. Mase yra ner pliuso. Gal kas turi pajungimo schema susekt ta laida? :aciu:
|
tai nori pasakyt kad beveik lygiai metus laiko nesusitvarkei šio dalyko?
Atvažiuok pas mane 2013 metų balandžio mėn sutvarkysiu nemokamai :xx: |
Citata:
|
Citata:
|
Hm pasirode kad ir langu pakelejai ir sediniu pasildimo migtukai turi apsvietima pas mane jo irgi nera :) Kazkurem forume perskaiciau kad gali but perdeges saugiklis prietaisu skydelyj bet ar neturetu dingti visas salono apsvietimas del jo. Kur eina tie apsvietimo laidai nuo tu migtuku? Ar sueina i prietaisu skydeli?
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 08:29. |